Το Bel-Air επιστρέφει με την 2η σεζόν του και με ένα trailer που τα έχει όλα

Διαθέσιμη από τον Φεβρουάριο
19 Ιανουαρίου 2023 21:00
Το Bel-Air επιστρέφει με την 2η σεζόν του και με ένα trailer που τα έχει όλα

Το Peacock έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς Bel-Air. Ο νέος κύκλος υπόσχεται περισσότερες ανατροπές και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα με ένα επεισόδιο διάρκειας μιας ώρας τον Φεβρουάριο. Να σας υπενθυμίσουμε ότι τον Will υποδύεται εδώ ο Jabari Banks.

Η 2η σεζόν ξεκινάει με τον Will, ο οποίος θα συναντηθεί με ένα νέο πρόσωπο που έρχεται να αλλάξει τη ζωή του. Επίσης, πρόκειται να δείτε εκείνον να προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση του με τον Carlton, αν και εξακολουθεί να προκαλεί ο ένας τον άλλον. Επιπροσθέτως και η Hilary αρχίζει να γίνεται το αφεντικό του εαυτού της, όσον αφορά τον “influencer” κόσμο της και πως όλο αυτό επηρεάζει τη σχέση με την Jazz.

Το νέο Bel-Air λαμβάνει χώρα στη σύγχρονη Αμερική και εμπνέεται από την κωμική σειρά των ‘90s, "The Fresh Prince of Bel-Air". Με ένα επανασχεδιασμένο όραμα και πιο δραματικό ύφος, το Bel-Air θα βουτήξει ξανά στις εγγενείς συγκρούσεις, τα συναισθήματα και τις προκαταλήψεις που ήταν αδύνατο να εξερευνηθούν πλήρως με την τηλεοπτική σειρά τότε.

Για την ιστορία, η αρχική σειρά διήρκεσε από το 1990-1996 και έδινε το δικό της αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα, με αρκετά επεισόδια αφιερωμένα στην αστυνομική βία, τον ρατσισμό και τις ταξικές διακρίσεις. Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό αν ο Will Smith θα εμπλέκεται με κάποιο τρόπο σε αυτό το reboot.

Η 2η σεζόν του Bel-Air θα γίνει διαθέσιμη στις 23 Φεβρουαρίου μέσα από τη συχνότητα του Peacock. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.