Disney Plus: Η πιο δημοφιλής σειρά της υπηρεσίας δεν είναι ούτε Marvel ούτε Star Wars!

Με τεράστια διαφορά από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κατάλογο
19 Ιανουαρίου 2023 15:17
Disney Plus: Η πιο δημοφιλής σειρά της υπηρεσίας δεν είναι ούτε Marvel ούτε Star Wars!

Θα περίμενε κανείς πως στο Disney Plus το ενδιαφέρον του κοινού θα μονοπωλούσαν οι σειρές και ταινίες της Marvel και του Star Wars, αλλά και τα ντοκιμαντέρ του National Geographic.

Η κατάσταση όμως είναι εντελώς διαφορετική από όσο φαντάζεστε και σε αυτήν έριξε φως το ρεπορτάζ του The Wrap και τα στοιχεία της Parrot Analytics. 

Σύμφωνα με τα δεδομένα της εν λόγω εταιρίας, καθώς τα πέντε από τα 10 πιο δημοφιλή σόου του Disney Plus είναι περιεχόμενο φιλικό προς την οικογένεια, αλλά ένα εξ αυτών ξεχωρίζει. 

Με τεράστια διαφορά από κάθε άλλη σειρά, το θρυλικό "The Simpsons" είναι η δημοφιλέστερη σειρά του Disney Plus. Πόσο μεγάλη διαφορά; Κατά 52,75 φορές μεγαλύτερη από το μέσο όρο όλων των υπόλοιπων σειρών του Disney Plus, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του Δεκεμβρίου. Με λίγα λόγια η πλειοψηφία των συνδρομητών του Disney Plus βλέπει και καταναλώνει τα επεισόδια των Simpsons. 

Η θρυλική σειρά κινουμένων σχεδίων των Matt Groening και James L. Brooks προβάλλεται αδιάκοπα από το 1989 μέχρι και σήμερα, διανύοντας αισίως την 34η σεζόν της. Οι οικογένεια των Simpsons συνεχίζουν να διακωμωδούν τους πάντες και τα πάντα και για αυτό έχουν λατρευτεί από τον κόσμο, ενώ έχουν βραβευτεί και με Emmy το 2019. 

Αυτή τη στιγμή το ελληνικό Disney Plus φιλοξενεί τις 33 σεζόν του και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα franchises που διαθέτει στη φαρέτρα του.