Ο δημιουργός του Elite ετοιμάζει μια “διαφορετική” σειρά για την ημέρα των ερωτευμένων (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Φεβρουαρίου
18 Ιανουαρίου 2023 12:25
Ο δημιουργός του Elite ετοιμάζει μια “διαφορετική” σειρά για την ημέρα των ερωτευμένων (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια Ισπανική σειρά ονόματι In Love All Over Again, που θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα των ερωτευμένων, δηλαδή στις 14 Φεβρουαρίου. Δημιουργός της είναι ο Carlos Montero του Elite με πρωταγωνιστές τους Franco Masini και Georgina Amorós.

Το Netflix λέει ότι αυτή η σειρά δεν έχουν από εκείνες τις ιστορίες αγάπης, όπου οι πρωταγωνιστές παντρεύονται μετά από πολλές διαφωνίες που έχουν. Όχι, είναι ένα από αυτά τα σόου που ανακαλύπτεις ότι η αγάπη είναι κάτι άλλο.

Το πρώτο trailer ξεκινάει με τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες, τον Julio και την Irene, οι οποίοι θα συναντηθούν στις 23 Οκτωβρίου του 2023 σε ένα σχολείο στην Μαδρίτη, ενώ καθώς περνάνε τα χρόνια, οι δρόμοι τους θα ενωθούν και πάλι.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Από τότε που γνωρίστηκαν, η Ιρένε και ο Χούλιο διαρκώς ερωτεύονται, χωρίζουν και μετά προσπαθούν ξανά. Θα έχει ποτέ αίσιο τέλος η ιστορία τους;

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Montero μαζί με την Amorós, ενώ θα δείτε και τους Carlos González, Blanca Martínez, Albert Salazar, Jorge Suquet, Roser Vilajosana, Alejandro Jato και Kyle Scudde.

Το In Love All Over Again (Όλες τις Φορές που Ερωτευτήκαμε) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.