Το Netflix θα “πλημμυρίσει” φέτος από Κορεάτικο περιεχόμενο

Με το μεγαλύτερο lineup που είχε ποτέ
17 Ιανουαρίου 2023 13:41
Το Netflix θα “πλημμυρίσει” φέτος από Κορεάτικο περιεχόμενο

Οι Κορεάτικες παραγωγές έχουν ανθίσει τα τελευταία χρόνια, ειδικά μέσα από τις streaming υπηρεσίες, όπως είναι το Netflix. Από το Crash Landing on You στο Squid Game που έσπασε τα ταμεία, όπως όλα δείχνουν, και φέτος, θα δείτε αρκετό νέο “K” περιεχόμενο στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Όπως αποκάλυψε το Netflix, το 2023 θα είναι η χρονιά με το μεγαλύτερο Κορεάτικο περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην υπηρεσία. Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχουν αποκαλυφθεί 34 νέα προγράμματα, αλλά δε θα σταματάει εδώ, μιας και φέτος θα δείτε και συνέχειες από λατρεμένες σειρές.

Για το μεγάλο lineup του Netflix μίλησε ο VP of Content της Κορέας, Don Kang:

Η παγκόσμια δημοτικότητα του “K-Content” συνεχίστηκε και το 2022, με το Netflix να φέρνει πολλές διαφορετικές ιστορίες και είδη στους fans σε όλο τον κόσμο. Τον τελευταίο χρόνο, οι Κορεάτικες σειρές και οι ταινίες εμφανίζονται πολύ τακτικά στα trends του Netflix παγκοσμίως, σε πάνω από 90 χώρες, ενώ παράλληλα τρεις από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του Netflix είναι από την Κορέα.

Φέτος, θα πιέσουμε ακόμη περισσότερο τις ιστορίες που θα πούμε. Με το lineup αυτό, το Netflix θα συνεχίσει να είναι ο απόλυτος προορισμός για μια συναρπαστική και ποικιλόμορφη κορεατική αφήγηση.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι φέτος θα δείτε νέες σεζόν από τα Sweet Home, D.P. και The Glory, καθώς και πολλά άλλα projects όπως τα A Time Called You, Behind Your Touch, Crash Course in Romance, Destined With You, Doona!, King the Land, Love to Hate You και See You In My 19th Life.

Μέσα στη χρονιά, επίσης, θα κυκλοφορήσουν και τα Daily Dose of Sunshine, Queenmaker, The Good Bad Mother, Goodbye Earth, Bloodhounds Celebrity και Mask Girl.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.