Wednesday: Η Jenna Ortega αποκαλύπτει γιατί μετάνιωσε για τον viral χορό της

Παρά το ότι έχει εκατομμύρια μιμήσεις και είναι από τα πιο hot κομμάτια του TikTok
17 Ιανουαρίου 2023 13:09
Wednesday: Η Jenna Ortega αποκαλύπτει γιατί μετάνιωσε για τον viral χορό της

Είναι μακράν από τις πιο εμβληματικές και πιο viral σκηνές σε σειρά πλέον, αυτή του χορού της Jenna Ortega στο Wednesday του Netflix, υπό τους ήχους του κομματιού "Goo Goo Muck" των The Cramps

Άσχετα αν ο χορός της έγινε ακόμη πιο viral με τους ήχους του "Bloody Mary" της Lady Gaga, τώρα η 20χρονη σταρ της δημοφιλούς σειράς του Netflix αποκαλύπτει πως νιώθει για αυτή τη σκηνή, μετά την τεράστια δημοσιότητα που έλαβε και τις εκατομμύρια μιμήσεις του. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα του ET, η Τζένα Ορτέγκα αναφέρθηκε στη σκηνή αυτή, λέγοντας ότι την κρατάει άγρυπνη τα βράδια σκεφτόμενη το πόσα πράγματα θα μπορούσε να είχε κάνει διαφορετικά. 

"Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Κάποιες από τις κινήσεις τις είχα σχεδιάσει, κάποιες άλλες τις αυτοσχεδίασα. Αυτή είναι μια από τις σκηνές που με κρατάνε άγρυπνη τα βράδια με το να την σκέφτομαι. Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να είχα κάνει και θα έπρεπε. Οπότε το γεγονός ότι ο οποιασδήποτε εκτίμησε έστω και λίγο ή δοκίμασε τον χορό είναι κάτι το αδιανόητο για μένα. 

Βέβαια, παρά το ότι μετανιώνει για κάποια στοιχεία της χορογραφίας της, δηλώνει ευγνώμον για την άπλετη αγάπη που έχει δείξει το κοινό σε αυτόν. 

Σε άλλη της συνέντευξη, πρότεινε μάλιστα τη Lady Gaga να παίξει έναν ρόλο στη 2η σεζόν, ύστερα από το βίντεο στο TikTok όπου μιμήθηκε τον viral χορό της με το κομμάτι "Bloody Mary". 

Λίγα λόγια για το Wednesday:

Στη σειρά Wednesday πρωταγωνιστούν οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Η τεράστια επιτυχία της σειρά του Netflix δια χειρός Tim Burton μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το Dahmer, μιας και σημείωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι και επίσημα η 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix, ακριβώς πίσω από το Stranger Things 4.

Η 2η σεζόν της Wednesday θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα από το Netflix, αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.