The Mandalorian 3η σεζόν: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο trailer με νέα αφίσα

Mando και Baby Yoda έτοιμοι να επιστρέψουν στη λατρεμένη σειρά του Star Wars
16 Ιανουαρίου 2023 22:52
The Mandalorian 3η σεζόν: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο trailer με νέα αφίσα

Ο Μάρτιος κοντεύει για αυτό και η Disney εντείνει την προώθηση του The Mandalorian ενόψει της άκρως αναμενόμενης 3ης σεζόν του που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus.

Εκτός από το νέο trailer που έπεται σε μερικές ώρες, κυκλοφόρησε και η νέα αφίσα για την νέα σεζόν, με τους "Mando"/Din Djarin του Pedro Pascal και τον Baby Yoda/Grogu να δείχνουν έτοιμοι για μάχη στις νέες τους περιπέτειες στο σύμπαν του Star Wars

Η Disney και η Lucasfilm έχουν ήδη προμηνύσει πότε θα έρθει το νέο trailer και συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσει εν μέσω αγώνα του NFL Wild Card στις 05:45 τα ξημερώματα Τρίτης ώρα Ελλάδος, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να το παρακολουθήσετε. 

Δείτε την νέα αφίσα της 3ης σεζόν: 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CCXP, ο Pascal είχε κάνει tease για τεράστιες εκπλήξεις στον 3ο κύκλο: 

"Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα δείτε. Νομίζω ένα από τα καλύτερα στοιχεία των προηγούμενων δύο σεζόν ήταν οι εκπλήξεις. Μπορέσαμε να κρατήσουμε μυστικό το όνομα του Baby Yoda. Μπορέσαμε να κρατήσουμε μυστική την επιστροφή του Luke Skywalker. Οπότε υπάρχουν κι άλλα τέτοια μυστικά που σας τα κρατάμε."

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα επιστρέψουν, εκτός του Pedro Pascal ως Din Djarin είναι οι Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Carl Weathers ως Greef Karga και Katee Sackhoff ως Bo-Katan, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Ming-Na Wen ως Fennec Shand και Mark Hamill ως Luke Skywalker. 

Ήδη το δίδυμο Filoni και Favreau ασχολείται με το γράψιμο του σεναρίου της 4ης σεζόν του The Mandalorian, όπως έχουν μιλήσει για αυτό στο παρελθόν. 

Η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus την 1η Μαρτίου του 2023. Μέχρι να κυκλοφορήσει το νέο trailer, απολαύστε ξανά το προηγούμενο teaser trailer.