Netflix: Το Vikings Valhalla με το καλημέρα κατέκτησε την κορυφή της Ελλάδας

Ρίχνοντας τη “Τζίνι και Τζόρτζια“ και τον δικό μας “Maestro“
15 Ιανουαρίου 2023 19:07
Netflix: Το Vikings Valhalla με το καλημέρα κατέκτησε την κορυφή της Ελλάδας

Μια νέα σειρά ήρθε με σκανδιναβική φόρα να κατακτήσει την κορυφή του ελληνικού Netflix, μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες από την πρεμιέρα του νέου της κύκλου.

Αυτή δεν είναι άλλη από το λατρεμένο στη χώρα μας, Vikings: Valhalla που από τις 12 Ιανουαρίου προβάλλεται η 2η σεζόν της σειράς και δεν άργησε να πάει στη Νο. 1 θέση των trending σειρών του ελληνικού καταλόγου του Netflix. 

Το ελληνικό κοινό του Netflix, λοιπόν, κινείται σε ρυθμούς "Βαλχάλα" και έτσι η σειρά εκθρόνισε τη "Τζίνι και Τζόρτζια" από την πρώτη θέση, ενώ έριξε στη 3η θέση ακολούθως το δικό μας "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την Wednesday στην 4η θέση και το πρωτοποριακό "Kaleidoscope" στην 5η θέση. 

Το "Βίκινγκ: Βαλχάλα" εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ)

Ο 2ος κύκλος θα αποτελείται από 8 επεισόδια με διάρκεια 49 λεπτά έκαστος και θα δούμε τους βασικούς ήρωες να κάνουν μια νέα αρχή μετά την πτώση του Kattegat. Γνωρίζουμε ήδη πως η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για 3η σεζόν

Στο νέο σόου του σύμπαντος των Vikings πρωταγωνιστούν οι: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan, Asbjørn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh, και Soren Pilmark.

H 2η σεζόν του Vikings: Valhalla είναι διαθέσιμη στο Netflix.