Marvel: Η Jessica Jones υπονοεί επιστροφή στο MCU μέσα από το Daredevil: Born Again

H Krysten Ritter δίνει πόνο στο γυμναστήριο και έβαλε φωτιές στις φήμες
15 Ιανουαρίου 2023 13:46
Marvel: Η Jessica Jones υπονοεί επιστροφή στο MCU μέσα από το Daredevil: Born Again

Φωτιές στις φήμες περί επιστροφή της Krysten Ritter στο ρόλο της Jessica Jones για χάρη της σειράς Daredevil: Born Again, έβαλε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τα social media της. 

Τον τελευταίο καιρό η 41χρονη σταρ της σειράς Jessica Jones της Marvel (και του Breaking Bad) ανήρτησε φωτογραφίες στα Stories της στο Instagram, όπου φαίνεται να προπονείται εντατικά. Γιατί ακριβώς δε ξέρουμε αλλά μπορούμε να μαντέψουμε, μιας και η ίδια έκλεισε το μάτι σε όλους τους fans. 

Στις νεότερες φωτογραφίες της από το γυμναστήριο φοράει -όλως τυχαίως- μια μπλούζα με το λογότυπο του Daredevil και κάπως έτσι οι Marvel fans άρχισαν να μιλούν στα social media πως κάνει έμμεσα tease την επιστροφή της. Πρόσφατα τελείωσε τα γυρίσματα του Orphan Black: Echoes και ίσως το επόμενο project της να είναι η νέα σειρά του Daredevil. Το timing φαντάζει ιδανικό άλλωστε. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Ανάμεσα στις "εκπλήξεις" και τις επιστροφές που ψήνονται για τη νέα σειρά του Daredevil, συγκαταλέγεται ο Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Kingpin/Wilson Fisk, o φημολογούμενος Jon Bernthal στο ρόλο του Punisher, ενώ φημολογείται ότι θα εμφανιστεί και ο Elden Henson ως Foggie Nelson. 

Εκτός λοιπόν από το γεγονός πως δε θα είναι τόσο βίαιη και αιματηρή, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, θα εστιάσει περισσότερο σε μια "Better Call Saul" πλευρά του χαρακτήρα και της ζωής του Murdock, αυτήν εντός των δικαστικών αιθουσών, που δεν είδαμε σχεδόν καθόλου στην αντίστοιχη σειρά του Netflix. 

Για τη λιγότερο αιματηρή πλευρά του σόου είπε: "Η γνώμη μου είναι ότι αυτός ο χαρακτήρας λειτουργεί καλύτερα όταν απευθύνεται σε ένα ελαφρώς πιο ώριμο κοινό. Το ένστικτό μου λέει ότι στο Disney+ θα είναι σκοτεινό, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι τόσο αιματηρό". 

Τα γυρίσματα της σειράς Daredevil: Born Again θα διαρκέσουν για 11 ολόκληρους μήνες στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο χρόνο παραγωγής από κάθε άλλη σειρά ή και ταινία του MCU μέχρι σήμερα, ξεπερνώντας ακόμη και υπερπαραγωγές όπως τα Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame.

Η σειρά "Daredevil: Born Again" του Disney Plus, θα είναι η μεγαλειώδης επιστροφή του Διάβολου του Hell's Kitchen, η οποία θα αποτελέσει το reboot του χαρακτήρα εντός του MCU και δε θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το Netflix. Μάλιστα, θα αποτελείται από 18 επεισόδια, όντας έτσι η σειρά με τα περισσότερα επεισόδια από κάθε άλλη Marvel παραγωγή του Disney+.

To Daredevil: Born Again θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξή του 2024 στο Disney Plus.