Wednesday: H Jenna Ortega προτείνει ρόλο στη Lady Gaga για τη 2η σεζόν

Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι μεγάλη φαν της σειράς
13 Ιανουαρίου 2023 16:59
Wednesday: H Jenna Ortega προτείνει ρόλο στη Lady Gaga για τη 2η σεζόν

Η Lady Gaga έχει δηλώσει μεγάλη fan της σειράς Wednesday και τη Jenna Ortega, σε σημείο που χόρεψε το "Bloody Mary" με τον εμβληματικό και viral -πλέον- χορό της Wednesday Addams. 

Και την ώρα που η παραγωγή του Netflix προετοιμάζεται για τη 2η σεζόν του Wednesday, την οποία ανακοίνωσε επίσημα πριν από μία εβδομάδα μόλις, η Ortega πέταξε μια ιδέα για να παίξει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στη 2η σεζόν. 

Υποθετικά, μιλώντας πάντα, στην κάμερα του Variety στο πλαίσιο των Golden Globes 2023, η Ορτέγκα είπε πως θα ήθελε να τη παίξει απέναντί της η Gaga και μάλιστα σε έναν ρόλο κόντρα στη Wednesday. Όπως για παράδειγμα ήταν η χαρακτήρας της Christina Ricci στην 1η σεζόν. 

"Εάν ήταν να συμμετέχει η Lady Gaga, θα έπρεπε να είναι σαν δύο τέρατα που καταλαβαίνονται μεταξύ τους. 

Μήπως το ενδεχόμενο να παίξει η Lady Gaga στη 2η σεζόν δεν είναι και τόσο τραβηγμένο; Μήπως η παραγωγή κάνει κάποιο έμμεσο tease για συμμετοχή της; Το σίγουρο είναι ότι θα είχε ενδιαφέρον να τη βλέπαμε στη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Tim Burton. 

Λίγα λόγια για το Wednesday:

Στη σειρά Wednesday πρωταγωνιστούν οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Η τεράστια επιτυχία της σειρά του Netflix δια χειρός Tim Burton μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το Dahmer, μιας και σημείωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι και επίσημα η 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix, ακριβώς πίσω από το Stranger Things 4.

Η 2η σεζόν της Wednesday θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα από το Netflix, αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.