Alien τηλεοπτική σειρά: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα και γιατί καθυστερεί τόσο

«Φταίει» το Fargo γι’ αυτό
13 Ιανουαρίου 2023 15:20
Alien τηλεοπτική σειρά: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα και γιατί καθυστερεί τόσο

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι νέο σχετικά με την τηλεοπτική σειρά “Alien” και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Όχι, δεν μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα ή πότε θα δούμε κάτι «χειροπιαστό», αλλά το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Television Critics Association press tour, ο John Landgraf του FX δήλωσε επίσημα ότι τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν μέσα στο 2023. Αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρώσει την 5η σεζόν του Fargo ο σεναριογράφος και παραγωγός του Alien, Noah Hawley.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η σειρά ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν το 2021. Ωστόσο, το αμερικανικό δίκτυο αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στο Fargo και ύστερα να ξεκινήσει με το σόου του Alien.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η σειρά θα είναι η πρώτη ιστορία του Alien franchise που θα διαδραματίζεται στη Γη και θα συνδυάζει τον τρόμο της αρχικής ταινίας του 1979 με τη δράση του sequel, του Aliens του 1986, το οποίο σκηνοθέτησε ο James Cameron. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ridley Scott θα είναι παραγωγός μέσω της εταιρείας του, Scott Free.

Τέλος, έχει επίσης αποκαλυφθεί πως η σειρά Alien θα διαδραματίζεται πριν εμφανιστεί ο χαρακτήρας της Ripley, η οποία δε θα συμμετέχει στο εγχείρημα, όπως και κανένας από τους μέχρι τώρα γνωστούς χαρακτήρες, φυσικά εκτός από το ίδιο το Alien.