The Flash Σεζόν 9: Ετοιμαστείτε για την τελευταία σεζόν με αυτό το συγκινητικό trailer

Στις οθόνες σας από τον Φεβρουάριο
12 Ιανουαρίου 2023 22:55
The Flash Σεζόν 9: Ετοιμαστείτε για την τελευταία σεζόν με αυτό το συγκινητικό trailer

Κυκλοφόρησε το νέο trailer από την 9η σεζόν του The Flash του The CW, η οποία θα είναι και η τελευταία όπως γνωρίζουμε άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, στο φινάλε του σόου θα δείτε και αρκετές επιστροφές ηρώων από το “Arrowverse”, όπως τον Oliver Queen του Stephen Amell.

Ο Barry Allen του Grant Gustin θα τρέξει για μία τελευταία φορά και το νέο trailer θέλει να σας υπενθυμίσει τί είχε συμβεί στο παρελθόν, αλλά και να σας δώσει μια νέα ματιά από τον 9ο κύκλο.

Επίσης, θα πρέπει να προετοιμαστείτε και για τον John Diggle του David Ramsey, ενώ θα δείτε και τον Keiynan Lonsdale ως Wally West/Kid Flash, καθώς και τον Sendhill Ramamurthy ως "Bloodwork" από την 6η σεζόν.

Ο παραγωγός της σειράς, Eric Wallace, είχε δηλώσει πρόσφατα τα εξής:

Έπεται ένας αποχαιρετισμός που θα τα δέσει όλα και η ιστορία θα κλείσει οριστικά τον κύκλο της. Μόλις είχε ανακοινωθεί η τελευταία σεζόν, ξέραμε ότι έπρεπε να επιστρέψει ο Stephen και να υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό του ρόλο ως Oliver Queen. Άλλωστε ο Oliver ήταν αυτός που έστρωσε το ηρωϊκό μονοπάτι του Barry Allen. Για αυτό και όλοι στην Team Flash νιώθαμε ότι ήταν σημαντικό το να δημιουργήσουμε μια στιγμή που θα κλείσει ο κύκλος, με την επιστροφή του Olver στην τελευταία σεζόν του The Flash.

Η τελευταία σεζόν του The Flash θα αποτελείται από 13 επεισόδια, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 8 Φεβρουαρίου 2023 στο The CW. Να αναφέρουμε ότι το The Flash προβάλλεται μέσα από το Netflix στην Ελλάδα. Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω.