Velma: Η spin-off σειρά του Scooby Doo έφτασε στο HBO Max (trailer)

Από σήμερα διαθέσιμη στην streaming υπηρεσία
12 Ιανουαρίου 2023 19:57
Velma: Η spin-off σειρά του Scooby Doo έφτασε στο HBO Max (trailer)

Το HBO Max έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του Velma, της νέας animated σειράς που διαδραματίζεται στο θρυλικό σύμπαν του Scooby Doo. Το σόου παίζει από σήμερα στην streaming υπηρεσία και θα δείτε μια διαφορετική Velma Dinkley που την υποδύεται η Mindy Kaling.

Το Velma είναι μία κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες που αφηγείται την origin ιστορία της Velma Dinkley, του αφανούς και ανεκτίμητου εγκεφάλου του Scooby-Doo gang! Αυτή η πρωτότυπη και χιουμοριστική ιστορία θα αποκαλύψει το περίπλοκο και πολύχρωμο παρελθόν ενός από τους πιο αγαπημένους «mystery lovers» της Αμερικής.

Το cast αποτελείται από τους Mindy Kaling ως Velma, Glenn Howerton ως Fred, Sam Richardson ως Shaggy, Constance Wu ως Daphne, Jane Lynch, Wanda Sykes, Weird Al Yankovic, Debby Ryan, Karl-Anthony Towns, Russell Peters, Melissa Fumero, Stephen Root, Gary Cole, Ken Leung, Cherry Jones, Frank Welker, Fortune Feimster, Yvonne Orji, Sarayu Blue, Nicole Byer, Ming-Na Wen, Shay Mitchell και Kulap Vilaysack.

Οι πληροφορίες για την πλοκή που θα πάρει η σειρά είναι ελάχιστες, όμως, ξέρουμε ότι δε θα είναι για παιδιά, μιας και θα έχει αρκετό “gore”. Η 1η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Το Velma έκανε σήμερα 12 Ιανουαρίου πρεμιέρα στο HBO Max. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.