The Walking Dead: Πότε αναμένονται στο περίπου όλες οι νέες spinoff σειρές

Το AMC έβαλε νέες ημερομηνίες στο καλεντάρι του
12 Ιανουαρίου 2023 16:58
The Walking Dead: Πότε αναμένονται στο περίπου όλες οι νέες spinoff σειρές

Το σύμπαν του The Walking Dead μπορεί να είπε ένα αντίο-ορόσημο με το φινάλε της αρχικής σειράς, αλλά αυτό θα συνεχίσει να πορεύεται με τους αγαπημένους εναπομείναντες χαρακτήρες να συνεχίζουν την επιβίωσή τους στο αφιλόξενο κόσμο του Robert Kirkman

Τώρα, το AMC ξεκαθάρισε λίγο το καλεντάρι του για το πότε αναμένονται οι τρεις νέες spinoff σειρές του The Walking Dead. Ξεκινώντας με το "The Walking Dead: Dead City" όπου θα πρωταγωνιστούν οι Lauren Cohan (Maggie) και Jeffrey Dean Morgan (Negan), το οποίο μάθαμε ότι τελικά θα έρθει τον Ιούνιο του 2023 και όχι τον Απρίλιο, ενώ αργότερα θα μάθουμε και την ακριβή ημερομηνία και ώρα πρεμιέρας του. 

Το πολυαναμενόμενο λόγω του Norman Reedus, "The Walking Dead: Daryl Dixon" αναμένεται εντός του 2023 άρα πάει μάλλον προς τα τέλη της χρονιάς.

Και όσο για την ακόμη πιο αναμενόμενη spinoff σειρά του TWD με την επανένωση των Rick και Michonne των Andrew Lincoln και Danai Gurira, εκείνο πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματά του εντός της χρονιάς και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024

Οι πρώτες πληροφορίες για τα spinoffs

Το AMC έδωσε παραλληλία και μερικές βασικές πληροφορίες για τις εν λόγω TWD spinoff σειρές. Στο "The Walking Dead: Daryl Dixon", ο Daryl (Reedus) ξεβράζεται στη Γαλλία και παλεύει να βρει πώς βρέθηκε εκεί και γιατί. Η σειρά ακολουθεί το ταξίδι του σε μια κατεστραμμένη αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στην πατρίδα του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι δεσμοί που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν το τελικό του σχέδιο. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Reedus, Clémence Poésy και Adam Nagaitis. Την παραγωγή της αναλαμβάνουν ο Gimple, ο showrunner David Zabel, ο Reedus, ο Greg Nicotero, η Angela Kang, ο Brian Bockrath και ο Daniel Percival.

Το "The Walking Dead: Dead City" ακολουθεί τη Maggie (Cohan) και τον Negan (Morgan) που ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα εδώ και καιρό. Η ετοιμόρροπη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο. 

Εκτός από τους Cohan και Morgan, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Gaius Charles, Zeljko Ivanek, Karina Ortiz, Jonathan Higginbotham και Mahina Napoleon. Ο δημιουργός του "Walking Dead" Scott M. Gimple, ο showrunner Eli Jorné, οι Cohan, Morgan και Brian Bockrath είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. 

Και ο Lincoln και η Gurira ξανασυναντιούνται για μια νέα spinoff σειρά που "παρουσιάζει μια επική ιστορία αγάπης δύο χαρακτήρων που αλλάζουν από έναν κόσμο που αλλάζει", σύμφωνα με το AMC. "Χωρισμένοι από την απόσταση. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα των παλιών εαυτών τους. Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, χτισμένο σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς... Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και αυτό που ήταν σε ένα μέρος και σε μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί - ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι οι "περιπλανώμενοι νεκροί";"