ΦΗΜΗ: Έρχεται spinoff σειρά Doctor Strange με απευθείας σύνδεση στο Avengers 5

Ετοιμαστείτε για το “Strange Academy“
12 Ιανουαρίου 2023 00:57
ΦΗΜΗ: Έρχεται spinoff σειρά Doctor Strange με απευθείας σύνδεση στο Avengers 5

Οι νέες φήμες που μας έρχονται από το MCU και τη Marvel Studios για το Phase 6 και το επικό κλείσιμο του Multiverse Saga αφορούν τον Doctor Strange

Σύμφωνα με το Tales from the Mod Queue στο Reddit, αναμένεται να γίνει σειρά το "Strange Academy" στο Disney+, το οποίο θα αποτελεί διασκευή της ομώνυμης σειράς κόμικ. Εκεί ακούγεται ότι θα πρωταγωνιστήσει ο Wong του Benedict Wong, τον οποίο πρόσφατα είδαμε σε guest ρόλο στη σειρά 'She-Hulk: Attorney At Law', μαζί με την America Chavez της Xochitl Gomez, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness. 

Εφόσον ακολουθήσει την πλοκή των κόμικς, η σειρά Strange Academy θα εστιάσει σε μια νέα φουρνιά μάγων που θα έρθουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, όπως είδαμε στις ταινίες του Doctor Strange με το Kamar-Taj. Γιατί όμως θα πρωταγωνιστεί ο Wong; Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι ο Dr. Strange του Benedict Cumberbatch δεν είναι ο "Sorcerer Supreme" πλέον, καθώς την ηγετική αυτή θέση ανέλαβε ο Wong. 

Οι φήμες αγριεύουν περαιτέρω καθώς, σύμφωνα με το The Cosmic Circus, η εν λόγω spinoff σειρά του Doctor Strange θα συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με το Avengers: The Kang Dynasty. Μάλιστα λέγεται ότι αυτή η σειρά θα είναι μια από τις πολλές tie-in ιστορίες που θα συγκλίνουν στο Avengers 5. 

Μια άλλη πρόσφατη φήμη ανέφερε πως η Marvel Studios ετοιμάζει και το Doctor Strange 3 με σκοπό να βγει πριν το Avengers: The Kang Dynasty, το οποίο ενδέχεται να μεταφερθεί για το 2026. 

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Kevin Feige για το Avengers 6 (Avengers: Secret Wars) είναι να φέρει τους πάντες στη μεγάλη οθόνη για το πιο επικό superhero crossover που έγινε ποτέ

Θέλετε να ξέρετε τι σας περιμένει στο MCU μέσα στην επόμενη τετραετία; Δείτε τη λίστα με όλες τις ταινίες της Marvel που θα έρθουν μέχρι το 2026 πατώντας εδώ

Το Avengers: The Kang Dynasty θα βγει στις αίθουσες στις 2 Μαΐου του 2025. Μετά και την πρόσφατη καθυστέρησή του το Avengers: Secret Wars αναμένεται να βγει τη 1η Μαΐου του 2026.