How I Met Your Father Σεζόν 2: Η κωμική σειρά επιστρέφει και τώρα ξέρουμε πότε (trailer)

Σύντομα στις οθόνες σας
11 Ιανουαρίου 2023 23:37
How I Met Your Father Σεζόν 2: Η κωμική σειρά επιστρέφει και τώρα ξέρουμε πότε (trailer)

Το Hulu έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer από την 2η σεζόν του How I Met Your Father, του sequel της θρυλικής σειράς “How I Met Your Mother”. Όλο το crew που αγαπήσατε από τον 1ο κύκλο θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια με καινούργιες σχέσεις, πολύ γέλιο και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

To trailer μάς δίνει μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα γίνουν στη νέα σεζόν και βλέπουμε διάφορους χαρακτήρες, όπως τους Valentina (Francia Raisa) και Charlie (Tom Ainsley), καθώς και τους Sophie (Hilary Duff), Jesse (Chris Lowell) και Meghan Trainor. Αξίζει να αναφερθεί ότι παίζουν και οι Josh Peck, John Corbett, Suraj Sharma, Tien Tran και Kim Cattrall.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η σειρά μετά από το Hulu, παίζει και στο Disney Plus -και στη χώρα μας, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα καταφθάσει στα μέρη μας ο 2ος κύκλος. Μπορείτε να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.

Η σύνοψη της σειράς λέει τα εξής:

Στο κοντινό μέλλον, η Σόφι αφηγείται στον γιο της την ιστορία του πώς γνώρισε τον πατέρα του. Μια ιστορία που μας εκτοξεύει στο παρόν, όπου η Σόφι και οι στενοί της φίλοι ανακαλύπτουν ποιοι είναι, τι ζητάνε από τη ζωή και πως ερωτεύονται, στην εποχή με τις εφαρμογές γνωριμιών και τις απεριόριστες επιλογές.

Η How I Met Your Father θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 24 Ιανουαρίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίσημο trailer.