You Σεζόν 4: Όλοι είναι ύποπτοι στο νέο teaser βίντεο

Σύντομα στις οθόνες σας από το Netflix
11 Ιανουαρίου 2023 13:46
You Σεζόν 4: Όλοι είναι ύποπτοι στο νέο teaser βίντεο

Το Netflix συνεχίζει να προωθεί την 4η σεζόν του YOU (ΕΣΥ), η οποία θα φτάσει στις οθόνες σας σύντομα και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο teaser βίντεο. 

Το νέο teaser έρχεται από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram και παρουσιάζει τους 11 μαθητές του “Professor Moore- Joe" (Penn Badgley), οι οποίοι είναι όλοι...ύποπτοι. Το βίντεο ξεκινάει με την Kate που την υποδύεται η Charlotte Ritchie, ενώ θα δείτε και τους Lukas Gage, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Ed Speleers, Aidan Cheng, Niccy Lin, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates και Tati Gabrielle. 

Δείτε το νέο βίντεο παρακάτω: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOU (@younetflix)

Λίγα λόγια για την 4η σεζόν του YOU: 

Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούγεται να λέει στο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί.  

Η 4η σεζόν του You θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου και το δεύτερο στις 9 Μαρτίου. Κάθε “Part” θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια.