Carnival Row Σεζόν 2: Το επίσημο trailer έφτασε και σας υπόσχεται ένα συγκλονιστικό φινάλε

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φεβρουάριο
10 Ιανουαρίου 2023 16:37
Carnival Row Σεζόν 2: Το επίσημο trailer έφτασε και σας υπόσχεται ένα συγκλονιστικό φινάλε

Η Amazon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από τη 2η και τελευταία σεζόν του Carnival Row, με πρωταγωνιστές τους Orlando Bloom και Cara Delevingne. Η δραματική σειρά επιστρέφει και πάλι στις οθόνες σας μετά από αρκετό καιρό που είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και υπόσχεται ένα συγκλονιστικό φινάλε. 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 1η σεζόν ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2019 και είχε ανανεωθεί για τη 2η σεζόν από τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς. Επίσης, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το σόου είναι βασισμένο στο project του Travis Beacham με την ονομασία A Killing on Carnival Row. Η 2η σεζόν, ωστόσο, θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και όχι 8 όπως είδαμε στον 1ο κύκλο. 

Showrunner της σειράς είναι εδώ ο Erik Oleson των Marvel’s Daredevil και The Man in the High Castle, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται και οι Brad Van Arragon (Yellowjackets), Sarah Byrd (The Alienist, Strange Angel), Jim Dunn (Marvel’s Daredevil, Haven), Sam Ernst (Marvel’s Daredevil, Haven), Wesley Strick (The Man in the High Castle).

 

Στο σόου θα δείτε επίσης και τους Arty Froushan, Caroline Ford, Karla Crome, Andrew Gower, Tamzin Merchant και David Gyasi. 

Η 2η και τελευταία σεζόν του Carnival Row θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου στο Amazon Prime Video. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.