YOU 4η σεζόν - Netflix: Ανατρέπονται οι ρόλοι για τον Joe στο νέο trailer

Από κυνηγός γίνεται... ο κυνηγημένος παρά τη νέα του περσόνα
09 Ιανουαρίου 2023 18:43
YOU 4η σεζόν - Netflix: Ανατρέπονται οι ρόλοι για τον Joe στο νέο trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το νεότερο trailer της 4ης σεζόν του YOU με τον Joe Goldberg του Penn Badgley να επιστρέφει σε νέα μέρη και με μια νέα περσόνα.

Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούγεται να λέει στο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί. 

Ο "Joe" που ξέραμε ως ένας δεινός stalker θα μετατραπεί σε αυτόν που stalkάρουν, μιας και το επίσημο trailer του Part 1 του 4ου κύκλου αποκαλύπτει ότι...οι ρόλοι θα αντιστραφούν και οι διακοπές του στην Ευρώπη δε θα είναι όπως τις φανταζόταν. To trailer μάλιστα ντύνεται με τους ήχους του "I Ran So Far Way" των Hidden Citizens για όσους αναρωτηθούν. 

Δείτε το trailer της 4ης σεζόν του ΕΣΥ: 

Νέες φωτογραφίες από την 4η σεζόν - Μέρος 1ο: 

Στην 4η σεζόν θα δούμε 14 νέα μέλη στο cast και οι περιγραφές των χαρακτήρων που θα υποδυθούν αποκαλύπτουν πάνω κάτω για το τι μπορεί να επιφυλάσσει ο αγαπημένος κατά συρροή δολοφόνος της Αμερικής. Οι τρεις κεντρικοί νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman και Ed Speleers. 

Η Keeper θα παίξει τη Lady Phoebe, μια διάσημη που βρίσκεται στο προσκήνιο από τα 15 της και έχει τη συνήθεια να είναι χαοτική μπαλαντέρ. Η Amy-Leigh Hickman θα παίξει την Nadia, μία γυναίκα με πολλές ανασφάλειες, ενώ ο Ed Speleers θα είναι ο Rhys, ένας ασεβής συγγραφέας που έκανε το όνομά του κάνοντας “σωστούς” φίλους στην Οξφόρδη. 

Βέβαια επιστροφές όπως αυτή της Marienne της Tati Gabrielle θα υπάρχουν στον 4ο κύκλο. 

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Το Part 1 της 4ης σεζόν του You θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου και το Part 2 στις 9 Μαρτίου του 2023, με τέσσερα επεισόδια σε κάθε μέρος. 

Tags: