Netflix: Το Maestro εκθρονίστηκε - Αυτή είναι η νέα Νο.1 σειρά στην Ελλάδα

Και ίσως να πηγαίνει κάπου το μυαλό σας
09 Ιανουαρίου 2023 13:00
Netflix: Το Maestro εκθρονίστηκε - Αυτή είναι η νέα Νο.1 σειρά στην Ελλάδα

Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρισκόταν στη νούμερο 1 θέση των trends του Netflix για αρκετές εβδομάδες. Ωστόσο, μία ολοκαίνουργια σειρά που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες, ήταν ο λόγος που το εκθρόνισε.  

Ο λόγος γίνεται για την 2η σεζόν του Ginny & Georgia, της επιτυχημένης σειράς που επέστρεψε με νέα επεισόδια. Έτσι, το Maestro έχει πέσει πλέον στη 2η θέση, ενώ από κάτω βρίσκεται και το ολοκαίνουργιο Kaleidoscope. 
Πώς διαμορφώνεται πλέον η δεκάδα με τις πιο δημοφιλείς σειρές της Ελλάδας; 

  1. Ginny & Georgia 
  2. Maestro 
  3. Kaleidoscope 
  4. Wednesday 
  5. Emily in Paris 
  6. Woman of the Dead 
  7. Lady Voyeur 
  8. Alpha Males 
  9. Alice in Borderland 
  10. The Glory 

Και τα δέκα επεισόδια του νέου κύκλου έγιναν διαθέσιμα πριν από λίγες ώρες. Η σύνοψη της 2ης σεζόν αναφέρει τα εξής:  

Νέες σχέσεις και προκλήσεις περιμένουν την Τζόρτζια και την Τζίνι καθώς η ζωή τους κυλά ήρεμα στο Γουέλσμπερι, μέχρι που τα μυστικά του παρελθόντος απειλούν τα πάντα.  

Στην 1η σεζόν είδαμε: “Προσδοκώντας σε μια νέα αρχή, η έφηβη Ginny και η μητέρα της, Georgia, μετακομίζουν σε μια νέα πόλη. Όμως, το μυστικό παρελθόν θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των δύο. Θα δούμε, λοιπόν, μια παράξενη σχέση μητέρας και κόρης που έχει περάσει από σαράντα κύματα στο παρελθόν και προσπαθούν να φτιάξουν για άλλη μια φορά τις ζωές τους.”  

Στο Ginny & Georgia παίζουν οι Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Katie Douglas, Chelsea Clark και Mason Temple. Αξίζει να αναφερθεί πως δημιουργός του σόου είναι η Sarah Lampert, η οποία γράφει κιόλας τη σειρά μαζί με τους Mike Gauyo, Debra J. Fisher και Briana Belser 

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.