Poker Face: Αυτή είναι η σειρά μυστηρίου του Rian Johnson του “Knives Out” (trailer)

Με πρωταγωνίστρια την Natasha Lyonne του Russian Doll
06 Ιανουαρίου 2023 10:25
Poker Face: Αυτή είναι η σειρά μυστηρίου του Rian Johnson του “Knives Out” (trailer)

Το Peacock κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το Poker Face, τη νέα σειρά μυστηρίου που έρχεται σε σενάριο και σκηνοθεσία του Rian Johnson (Knives Out, Glass Onion). Το σόου θα αποτελείται από 10 επεισόδια και έχει πρωταγωνίστρια την Natasha Lyonne, την οποία είδαμε πρόσφατα στο Russian Doll, αλλά και στο Orange is the New Black. 

Η Lyonne υποδύεται την Charlie Cale, η οποία έχει μία απίστευτη ικανότητα να καθορίζει πότε κάποιος άνθρωπος λέει ψέματα. Έτσι, βγαίνει στους δρόμους με το Plymouth Barracuda αυτοκίνητό της και σε κάθε στάση που θα κάνει θα συναντάει και από έναν χαρακτήρα, καθώς και κάποια παράξενα εγκλήματα που θα πρέπει να λύσει.  

Στη σειρά θα δείτε αρκετά πρόσωπα ως guest stars, όπως τους Adrien Brody, Chloë Sevigny, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jameela Jamil, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Nick Nolte, Rhea Perlman, Ron Perlman, S. Epatha Merkerson, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson και άλλους. 

Το Poker Face θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Peacock στις 26 Ιανουαρίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίσημο trailer.