The Last of Us: Νέα ματιά στη σειρά του HBO Max λίγο πριν την πρεμιέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το 1ο επεισόδιο
06 Ιανουαρίου 2023 09:25
The Last of Us: Νέα ματιά στη σειρά του HBO Max λίγο πριν την πρεμιέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από τη σειρά του The Last of Us, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε μερικές μέρες. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιο νέο trailer, αλλά για ένα “κάλεσμα” του HBO Max από τα παρασκήνια της σειράς, με τους Pedro Pascal και Bella Ramsey. 

Με τίτλο “The Last of Us Invitation To Set”, η αμερικανική streaming υπηρεσία θέλει να σας μεταφέρει πίσω στα παρασκήνια και να σας γνωρίσει τους χαρακτήρες και μερικά σημαντικά πρόσωπα που έβαλαν το λιθαράκι τους γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Εκτός από τους ηθοποιούς, λοιπόν, θα δείτε να μιλούν και οι δημιουργοί, όπως ο Neil Druckmann της Naughty Dog. 

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα μάθαμε ότι το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα έχει διάρκεια όσο μία ταινία, ενώ σας ενημερώσαμε κιόλας ότι η Maisie Williams του Game of Thrones θα έπαιζε άνετα την Ellie σε κάποια υποτιθέμενη ταινία. Επίσης, το The Last of Us του HBO Max έχει μεγαλύτερο budget από σεζόν του Game of Thrones του HBO. 

Όλα όσα ξέρουμε για το The Last of Us του HBO 

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία, όπως για παράδειγμα μια λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων. 

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις, αλλά και γεγονότα που θα εμπλουτίσουν την τηλεοπτική βερσιόν της ιστορίας. 

The Last of Us: Με μεγαλύτερο budget από σεζόν του Game of Thrones έρχεται η σειρά του HBO

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project. 

Τα πρόσωπα του cast του The Last of Us: 

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones) Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals). 

Πότε θα παίξει το The Last of Us στο HBO; 

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.