The Ark: Αυτή είναι η νέα σειρά του 2023 για τους λάτρεις του sci-fi είδους – Δείτε το trailer

Θα παίξει τον Φεβρουάριο
05 Ιανουαρίου 2023 19:10
The Ark: Αυτή είναι η νέα σειρά του 2023 για τους λάτρεις του sci-fi είδους – Δείτε το trailer

Το Syfy έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά The Ark. Πρόκειται για ένα sci-fi σόου που θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο Peacock και θέλει να σας διηγηθεί μια ιδιαίτερη ιστορία 100 χρόνια στο μέλλον.

Λίγα λόγια για το The Ark:

Είναι μια δημιουργία του Dean Devlin και η σειρά λαμβάνει χώρα 100 χρόνια στο μέλλον, όπου οι αποστολές για να κατοικούν οι άνθρωποι σε ξένους πλανήτες έχουν ξεκινήσει και είναι αναγκαίες για την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής.

Η πρώτη αποστολή γίνεται με το διαστημόπλοιο ονόματι Ark One, το οποίο υποφέρει από ένα καταστροφικό γεγονός που παίρνει μαζί του πολλές ανθρώπινες ζωές. Έχει μείνει σχεδόν ένας χρόνος πριν φτάσει το Ark One στον προορισμό του και η έλλειψη προμηθειών και η απώλεια ηγεσίας είναι κάτι που απασχολεί τους ανθρώπους για την επιβίωσή τους.

Οι πρωταγωνιστές του The Ark:

Σε αυτή τη σειρά θα δείτε τους Lisa Brenner, Christina Wolfe, Christie Burke, Richard Fleeshman, Miles Barrow, Reece Ritchie, Chris Leask, Tiana Upcheva, Jelena Moore, Jadran Malkovich, Shalini Peiris, Milica Vrzic, Tamara Radovanovic, Steven William Moore, Dominik Cicak, Ryan Adams, Pavle Jerinic, Cosmo Kay, Stacey Read και Jessica Yemi.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dean Devlin, ενώ βοηθήσει και στο σενάριο μαζί με τους Kendall Lampkin και John-Paul Nickel.

Το The Ark θα παίξει στο Syfy και στο Peacock από την 1η Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.