Wednesday: Ανατροπή στα δικαιώματα της σειράς και που θα παίξει η 2η σεζόν

Ήρθε η επιβεβαίωση και το ξεκαθάρισμα στην υπόθεση Netflix vs Amazon
05 Ιανουαρίου 2023 01:05
Wednesday: Ανατροπή στα δικαιώματα της σειράς και που θα παίξει η 2η σεζόν

Netflix ή Amazon; Ένα καυτό ερώτημα τέθηκε τις τελευταίες μέρες για το μέλλον της σειράς Wednesday και σε ποια streaming υπηρεσία θα προβάλλεται η 2η σεζόν της.

Η spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega αποτελεί την 2η πιο επιτυχημένη -πίσω από το Stranger Things 4- σειρά του Netflix για φέτος και σαφώς δε θα ήθελε να τη χάσει από τον κατάλογό του, δεδομένου κιόλας του πόσο viral έγινε η σειρά στο ίντερνετ και τα social media -ειδικά του TikTok. 

Το ρεπορτάζ του The Independent προ ημερών έλεγε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η Wednesday να μετακομίσει στο Amazon Prime Video. Τώρα το νέο δημοσίευμα του -αρκετά πιο έγκυρου- Indiewire έρχεται να διαψεύσει τα πάντα λέγοντας ότι το ενδεχόμενο αυτό δεν υφίσταται...με τη καμία. 

Και αυτό διότι η συμφωνία παραχώρησης της Wednesday από την MGM στο Netflix είχε κλειδώσει πολύ καιρό πριν η Amazon εξαγοράσει την MGM, σύμφωνα πάντα με τις πηγές που επικαλείται το IndieWire από άτομο με γνώση του θέματος. Με λίγα λόγια η 2η σεζόν της Wednesday θα παίξει κανονικά στο Netflix, όπως αρχικά υπήρχε η εντύπωση, παρά το ότι ακόμη ο streaming γίγαντας δεν έχει δώσει το πράσινο φως για την ανανέωσή της. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη.

Η παραγωγή της σειράς από την πλευρά της ψάχνει ήδη άτομα που στελεχώσουν τη σεναριακή ομάδα της 2ης σεζόν και αυτόν τον καιρό ψάχνει τις νέες τοποθεσίες που θα γίνουν τα γυρίσματα. 

Λίγα λόγια για το "Wednesday"

Στη σειρά Wednesday πρωταγωνιστούν οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan GalpinJoy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Wednesday: Μόλις έσπασε νέο τεράστιο ρεκόρ - Ασταμάτητη η σειρά του Netflix

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Η τεράστια επιτυχία της σειρά του Netflix δια χειρός Tim Burton μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το Dahmer, μιας και σημείωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι και επίσημα η 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix, ακριβώς πίσω από το Stranger Things 4.