Koala Man: Γνωρίστε τη νέα σούπερ σειρά του Hulu με τον Hugh Jackman – Δείτε το trailer

Πρεμιέρα σε λίγες μέρες!
04 Ιανουαρίου 2023 17:48
Koala Man: Γνωρίστε τη νέα σούπερ σειρά του Hulu με τον Hugh Jackman – Δείτε το trailer

Το Hulu έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για το Koala Man, τη νέα animated σειρά που επικεντρώνεται σε έναν πατέρα που πολεμάει το έγκλημα. Το σόου είναι μία δημιουργία του Michael Cusack, ο οποίος δανείζει τη φωνή του και στον κεντρικό χαρακτήρα.

Το νέο βίντεο θέλει να σας συστήσει επίσης στον Kevin, έναν σούπερ ήρωα από την Αυστραλία που φοράει την εμβληματική μάσκα του και πολεμάει το έγκλημα -αυστηρά τη νύχτα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η 1η σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια τα οποία θα παίξουν όλα μαζί την ίδια μέρα.

Ο Hugh Jackman υποδύεται τον Big Greg, ενώ παίζουν και οι Sarah Snook, Demi Lardner, Jemaine Clement, Alexandra Daddario, Rachel House, Angus Sampson, Hugo Weaving, Michelle Brasier, Mark Coles Smith, Liam McIntyre, Claudia O’Doherty, Jordan Shanks, Natalie Tran και Jarrad Wright.

Το Koala Man θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Hulu. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν και πότε θα φτάσει και στο Disney Plus. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.