Hunters Season 2: Το επίσημο trailer της σειράς με τον Al Pacino μόλις έφτασε!

Επίσημη πρεμιέρα πολύ σύντομα στο Amazon Prime Video
04 Ιανουαρίου 2023 13:51
Hunters Season 2: Το επίσημο trailer της σειράς με τον Al Pacino μόλις έφτασε!

Η Amazon είναι πανέτοιμη για να κυκλοφορήσει την 2η σεζόν του Hunters με κεντρικό πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Al Pacino. Η συνέχεια αναμένεται να είναι εκρηκτική για τους κεντρικούς χαρακτήρες, μιας και πρόκειται να ολοκληρωθεί. Ναι, ο 2ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος όπως γνωρίζουμε άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό.

Οι πληροφορίες για το 2ο μέρος είναι ελάχιστες προς το παρόν, αλλά η Amazon αναφέρει τα εξής: “Μια ακόμη διαδρομή και όλα όσα έχουν κάνει θα αξίζουν τον κόπο”.

Με εκτελεστικό παραγωγό τον Jordan Peele (Get Out, Us, NOPE) και πρωταγωνιστή και πάλι τον Al Pacino, το Hunters υπόσχεται μία πολύ δυνατή συνέχεια και αυτό φαίνεται κιόλας από το trailer που θα δείτε παρακάτω.

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, το Hunters ακολουθεί μια διαφορετική οπτική γωνία των Ναζί-κυνηγών που ζούσαν στη Νέα Υόρκη το 1977. Οι Κυνηγοί, όπως είναι γνωστοί, ανακάλυψαν ότι εκατοντάδες υψηλόβαθμοι Ναζί αξιωματούχοι ζουν ανάμεσά τους και συνωμοτούν να δημιουργήσουν ένα Τέταρτο Ράιχ στις ΗΠΑ.

Η 2η σεζόν του Hunters θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου στο Amazon Prime Video. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.