Μετά το The Witcher: Blood Origin έρχονται κι άλλες spinoff σειρές στο Netflix

Δεν δείχνει να θέλει να σταματήσει το Netflix...
30 Δεκεμβρίου 2022 17:58
Μετά το The Witcher: Blood Origin έρχονται κι άλλες spinoff σειρές στο Netflix

Η κυκλοφορία του The Witcher: Blood Origin είχε μια διόλου ευχάριστη υποδοχή από τους fans του σύμπαντος, αφού το κατακεραύνωσαν στις βαθμολογίες τόσο οι fans όσο και οι κριτικοί. 

Η τετραμερής μίνι σειρά του The Witcher σύμπαντος αποτελεί μόλις τη 2η συνολικά spinoff σειρά -μετά την animated ταινία "The Witcher: Nightmare of the Wolf". O Declan DeBarra, showrunner του "Blood Origin" άφησε να εννοηθεί πως θα έρθουν κι άλλες spinoff σειρές του Witcher

Συγκεκριμένα μιλώντας στο RadioTimes ανέφερε τα εξής: "Ο Sapkowski είναι ο βασιλιάς της ολοκληρωμένης ιστορίας, και όσο περισσότερα βιβλία του διαβάζουμε, τόσο πιο ευρύ γίνεται το ψηφιδωτό του κόσµου αυτού. Αυτό είναι λοιπόν το πλεονέκτημα του να κάνεις όλες αυτές τις σειρές - μπορεί να είναι αυτόνομα κομμάτια, αλλά ζωγραφίζουν μια άλλη πλευρά αυτού του κόσμου και τον επεκτείνουν προς τα έξω. Αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος."

Άφησε, λοιπόν, να εννοηθεί πως θέλουν να κάνουν κι άλλα διαφορετικά spinoffs στον κόσμο του The Witcher, κάτι που ανάλογα με το εαν σας αρέσει αυτό το περιεχόμενο μπορεί να είναι ευχάριστο ή και δυσάρεστο. 

Όσα πρέπει να ξέρετε για το The Witcher: Blood Origin

Η επίσημη πλοκή αναφέρει: "Ο "Γητευτής: Δεσμοί Αίματος" διαδραματίζεται τη χρυσή εποχή των ξωτικών, 1.200 χρόνια πριν από την εποχή των Γκέραλτ, Γένεφερ και Σίρι, και αφηγείται την ιστορία επτά ξένων που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν μια ανίκητη αυτοκρατορία. Παρόλο που προέρχονται από αντιμαχόμενες φατρίες, η Έιλα και ο Φιγιάλ πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο, αν θέλουν να ηγηθούν αυτής της ομάδας παριών στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν τους δυνάστες της Ηπείρου. Όταν όμως ανοίγουν πύλες προς άλλους κόσμους κι ένας διψασμένος για δύναμη πάνσοφος εξαπολύει ένα νέο όπλο, οι Επτά συνειδητοποιούν ότι πρέπει να δημιουργήσουν ένα τέρας για να νικήσουν ένα άλλο."

Το cast εκτός από τους  Laurence O'FuarainSophia Brown, και Michelle Yeoh περιλαμβάνει τους: Sir Lenny Henry (Lord Of the Rings: The Rings of Power) ως Balor, Mirren Mack (The Nest) ως Merwyn, Nathaniel Curtis (It's A Sin) ως Brían, Dylan Moran (Black Books) ως Uthrok One-Nut. Επίσης οι Jacob Collins-Levy (Young Wallander) στο ρόλο του Eredin, με την Lizzie Annis ως Zacaré, Huw Novelli (The Capture) ως Callan "Brother Death", Francesca Mills (Harlots) ως Meldof, Amy Murray ως Fenrik, και Zach Wyatt (Karen Pirie) ως Syndril. 

Το The Witcher: Blood Origin (Ο Γητευτής: Δεσμοί Αίματος) προβάλλεται μέσα από το Netflix.