Netflix: Το post-αφιέρωση για το Maestro με την Καβογιάννη έγινε viral (ΦΩΤΟ)

Η ηθοποιός απάντησε μέσα από το Instagram
30 Δεκεμβρίου 2022 10:52
Netflix: Το post-αφιέρωση για το Maestro με την Καβογιάννη έγινε viral (ΦΩΤΟ)

Τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει viral η ανάρτηση του ελληνικού λογαριασμού του Netflix για το Maestro με ειδική μνεία στην Μαρία Καβογιάννη. Η ερμηνεία της ως "Μαρία" στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποτελεί ένα από τα highlights της πρώτης ελληνικής σειράς του Netflix και ο κόσμος τη λάτρεψε. 

Για αυτό και το @netflixgr την τίμησε με μια φωτογραφία της, γράφοντας στη λεζάντα πως "δεν χρειάζεται λεζάντα" θέλοντας να υπονοήσει πως "όσοι ξέρουν-ξέρουν" περί τίνος πρόκειται. 

Η ανάρτηση στη Facebook σελίδα του Netflix μετράει πάνω από 52.000 likes, ενώ και στο Instagram μετράει πάνω από 31Κ likes. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Greece (@netflixgr)

Αυτή την εκδήλωση αγάπης προς την Καβογιάννη προέτρεψε την ηθοποιό να απαντήσει με λιτό τρόπο, χρησιμοποιώντας μερικά emoji, μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Δείτε την απάντησή της: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Kavogianni (@maria_kavogianni_official)

Το Maestro παραμένει μέχρι και σήμερα στην κορυφή των trending σειρών του ελληνικού καταλόγου του Netflix, παρά το ότι σκόνταψε για λίγο λόγω της 3ης σεζόν του "Emily in Paris".

Να αναφέρουμε επίσης ότι το "Maestro" θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως από τις αρχές του 2023 με διαφορετικό τίτλο από αυτόν που γνωρίσαμε τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Επίσης, μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξη της Στεφανίας Γουλιώτη στην εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ, μάθαμε ότι τα γυρίσματα του 2ου κύκλου θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη, που σημαίνει ότι θα δούμε -στην καλύτερη περίπτωση- τη νέα σεζόν προς τα τέλη του 2023. 

Ωστόσο, έγινε γνωστό πως η 2η σεζόν του Maestro (ή Maestro 2 όπως έχει αναφερθεί αλλιώς) θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Netflix και αργότερα στο Mega, σε αντίθεση με την πρώτη λόγω της συμφωνίας των δύο πλευρών. 

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.