The Last of Us σειρά: Δε θα έχει τόση βία όπως τα παιχνίδια της Naughty Dog

Νέες δηλώσεις
29 Δεκεμβρίου 2022 19:36
The Last of Us σειρά: Δε θα έχει τόση βία όπως τα παιχνίδια της Naughty Dog

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από την πρεμιέρα του The Last of Us του HBO και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες που αφορούν τη βία της σειράς σε σχέση με τα παιχνίδια της Naughty Dog.

Όπως έγινε γνωστό, το σόου του HBO Max δε θα είναι τόσο πολύ βίαιο όπως έχετε συνηθίσει στα παιχνίδια του PlayStation. Αυτό μετέφερε ο δημιουργός των παιχνιδιών Neil Druckmann, ο οποίος είναι και showrunner στο τηλεοπτικό σόου. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το SFX Magazine δήλωσε τα εξής:

Χρειαστήκαμε μια συγκεκριμένη ποσότητα δράσης ή βίας που χρησιμοποιήσαμε στους μηχανισμούς του παιχνιδιού, έτσι ώστε να συνδεθείτε καλύτερα με τον Joel και να «ρολάρει» το πράγμα. Με όλο αυτό ένιωθες σαν να συνδέεσαι πραγματικά με αυτό το «avatar» που βλέπεις.

Αλλά αυτό δεν ισχύει εδώ. Ένα από τα πράγματα που άκουγα από τον συνδημιουργό, Craig Mazin και το HBO, στις πρώιμες συζητήσεις μας ήταν: «Ας βάλουμε ουσιαστική βία». Αυτό επέτρεψε τη βία να έχει ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό,τι στο παιχνίδι, καθώς βλέπεις την αντίδραση των ανθρώπων και αυτό που τους απειλεί. Αυτό το κάνει ακόμα πιο τρομακτικό.

Όταν αποκαλύπτουμε τους μολυσμένους και τα clickers, θα δείτε τι γίνεται και γιατί είναι όλοι τόσο τρομαγμένοι.

Δείτε τη νέα φωτογραφία που δημοσιεύτηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram:

The Last of Us: Η Bella Ramsey είναι καταπληκτική ως Ellie λέει ο showrunner. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (The Mandalorian) Bella Ramsey (Game of Thrones) Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Πόσα χρήματα κόστισε η παραγωγή της σειράς;

Φαίνεται πώς το HBO έβαλε «βαθιά το χέρι στην τσέπη» καθώς η παραγωγή κόστισε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο. Μάλιστα ακούγεται ότι θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε αρκετά σημεία. Η 1η σεζόν, με αυτά που γνωρίζουμε έως τώρα, θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού της Naughty Dog, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon).

Το The Last of Us θα παίξει αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του HBO Max στις 15 Ιανουαρίου.