The Witcher: Blood Origin - “Σάπιες“ κριτικές και κατακεραύνωμα από τους fans

Μετά την αποχώρηση του Henry Cavill οι fans αμφισβητούν το μέλλον της σειράς
29 Δεκεμβρίου 2022 17:34
The Witcher: Blood Origin - “Σάπιες“ κριτικές και κατακεραύνωμα από τους fans

Εν μέσω του αναβρασμού που υπάρχει ανάμεσα στους fans του The Witcher για την αποχώρηση του Henry Cavill από τη σειρά του Netflix, στα πυρά πιάστηκε και το The Witcher: Blood Origin

Η νέα prequel σειρά του σύμπαντος του The Witcher δεν έκατσε καθόλου μα καθόλου καλά τόσο στους κριτικούς, όσο και στους fans. Ειδικά οι τελευταίοι περίμεναν να δουν την 4 επεισοδίων μίνι σειρά, σαν ένα πρόγευμα πριν την 3η σεζόν του The Witcher, η οποία θα είναι και η τελευταία παράσταση του Cavill ως Geralt. 

Τα αποτελέσματα των βαθμολογιών και των σκορ που πήρε το "Blood Origin" στους δύο μεγάλους aggregators την κατάσταση. Συγκεκριμένα στο Rotten Tomatoes το σκορ των κριτικών βρίσκεται στο 33% (με 27 κριτικές προς το παρόν) ενώ του κοινού στο 11%, την ώρα που και τα δύο σκορ είχαν βουτήξει χαμηλότερα τα τελευταία 24ωρα. Έτσι έλαβε τη "σάπια" (Rotten) στάμπα όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Στο Metacritic επίσης η κατάσταση είναι παρόμοια, όπως θα δείτε στις εικόνες παρακάτω: 

Μερικά από τα tweets με τις αντιδράσεις του κόσμου που είδε το "Blood Origin": 

 

 

Όσα πρέπει να ξέρετε για το The Witcher: Blood Origin

Η επίσημη πλοκή αναφέρει: "Ο "Γητευτής: Δεσμοί Αίματος" διαδραματίζεται τη χρυσή εποχή των ξωτικών, 1.200 χρόνια πριν από την εποχή των Γκέραλτ, Γένεφερ και Σίρι, και αφηγείται την ιστορία επτά ξένων που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν μια ανίκητη αυτοκρατορία. Παρόλο που προέρχονται από αντιμαχόμενες φατρίες, η Έιλα και ο Φιγιάλ πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο, αν θέλουν να ηγηθούν αυτής της ομάδας παριών στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν τους δυνάστες της Ηπείρου. Όταν όμως ανοίγουν πύλες προς άλλους κόσμους κι ένας διψασμένος για δύναμη πάνσοφος εξαπολύει ένα νέο όπλο, οι Επτά συνειδητοποιούν ότι πρέπει να δημιουργήσουν ένα τέρας για να νικήσουν ένα άλλο."

Το cast εκτός από τους  Laurence O'FuarainSophia Brown, και Michelle Yeoh περιλαμβάνει τους: Sir Lenny Henry (Lord Of the Rings: The Rings of Power) ως Balor, Mirren Mack (The Nest) ως Merwyn, Nathaniel Curtis (It's A Sin) ως Brían, Dylan Moran (Black Books) ως Uthrok One-Nut. Επίσης οι Jacob Collins-Levy (Young Wallander) στο ρόλο του Eredin, με την Lizzie Annis ως Zacaré, Huw Novelli (The Capture) ως Callan "Brother Death", Francesca Mills (Harlots) ως Meldof, Amy Murray ως Fenrik, και Zach Wyatt (Karen Pirie) ως Syndril. 

Το The Witcher: Blood Origin (Ο Γητευτής: Δεσμοί Αίματος) προβάλλεται μέσα από το Netflix.