Dear Mama: Δείτε το νέο βίντεο από το ντοκιμαντέρ του θρυλικού Tupac Shakur

Θα παίξει την άνοιξη του 2023 στο Hulu
28 Δεκεμβρίου 2022 14:59
Dear Mama: Δείτε το νέο βίντεο από το ντοκιμαντέρ του θρυλικού Tupac Shakur

Το FX έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο teaser βίντεο για το ντοκιμαντέρ του Tupac Shakur, που έρχεται την άνοιξη, με την ονομασία Dear Mama. Ο τίτλος της σειράς δεν είναι -όπως φαντάζεστε- καθόλου τυχαίος, καθώς έρχεται από το ομώνυμο τραγούδι του θρυλικού ράπερ.

Μάλιστα, το ντοκιμαντέρ αυτό θα εξερευνήσει και τη σχέση του 2Pac με τη μητέρα του, μιας και εκείνη πέρασε από αρκετές δυσκολίες για τον αποκτήσει, αλλά και για να τον μεγαλώσει.

Η ζωή του θρυλικού ράπερ έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσα από μία νέα ιστορία που θέλει να σας διηγηθεί αυτή η σειρά, η οποία επικεντρώνεται και στη μητέρα του, την Afeni Shakur.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η σειρά θα αποτελείται από 5 επεισόδια, τα οποία έχει επιμεληθεί ο σκηνοθέτης, Allen Hughes, ο οποίος ήταν υποψήφιος και για Emmy. Η ιστορία θα ειπωθεί μέσα από ανθρώπους που γνώριζαν αυτούς τους δύο καλύτερα. Αξίζει να αναφερθεί, πως κάθε επεισόδιο, θα γίνεται διαθέσιμο και στο Hulu μετά την προβολή του στο FX.

Το Dear Mama θα παίξει την άνοιξη του 2023. Μιας και πρόκειται για μία παραγωγή του FX ίσως το δούμε κάποια στιγμή και μέσα από τη συχνότητα του Disney Plus. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: