The Last of Us: Η Bella Ramsey είναι καταπληκτική ως Ellie λέει ο showrunner

Μερικές νέες πληροφορίες για το δύσκολο cast της Ellie
28 Δεκεμβρίου 2022 08:45
The Last of Us: Η Bella Ramsey είναι καταπληκτική ως Ellie λέει ο showrunner

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από την πρεμιέρα του The Last of Us του HBO και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες, που αφορούν την κεντρική πρωταγωνίστρια.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο SFX Magazine, ο showrunner, Craig Mazin, μίλησε το πως η παραγωγή έψαχνε την κατάλληλη “Ellie”, αλλά και για όταν την βρήκε στα μάτια της Bella Ramsey.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ήταν πιο δύσκολο να βρουν την ιδανική Ellie, παρά τον ηθοποιό που θα έπαιζε τον Joel.

Κάναμε περισσότερο χρόνο για να βρούμε την κατάλληλη Ellie. Προσπαθήσαμε να βρούμε ένα 14χρονο κορίτσι που θα μπορούσε να παίξει σωστά και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο σωστά; Είναι δύσκολο να το κάνεις σωστά. Και ακόμα πιο δύσκολο πράγμα να το κάνεις εξαιρετικά. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιο παιδί που θα μπορεί να ενσαρκώσει ένα τέτοιο ρόλο.

Η Ellie χρειάζεται να είναι αστεία, δυνατή και να προστατεύει τον εαυτό της. Επίσης, χρειάζεται να μας δείξει ότι έχει μια βαθιά σύνδεση με τον Joel.

Ο Mazin δήλωσε ότι είδαν περίπου 100 παιδιά μαζί με τον συν-δημιουργό, Neil Druckmann, προτού αποφασίσουν να πάρουν -με τη μία- την Ramsey.

Ευτυχώς ο Druckmann την αγάπησε (την Ramsey) και δε θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερη ηθοποιό. Είναι μια καταπληκτική καλλιτέχνιδα.

The Last of Us: Το νέο trailer της σειράς κλείνει ραντεβού για τον Ιανουάριο!

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (The Mandalorian) Bella Ramsey (Game of Thrones) Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Πόσα χρήματα κόστισε η παραγωγή της σειράς;

Φαίνεται πώς το HBO έβαλε «βαθιά το χέρι στην τσέπη» καθώς η παραγωγή κόστισε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο. Μάλιστα ακούγεται ότι θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε αρκετά σημεία. Η 1η σεζόν, με αυτά που γνωρίζουμε έως τώρα, θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού της Naughty Dog, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

Νέα ματιά στο The Last of Us του HBO Max με Joel και Ellie

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon).

Το The Last of Us θα παίξει αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του HBO Max στις 15 Ιανουαρίου.