The Crown: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Stephen Greif

Σε ηλικία 78 ετών
27 Δεκεμβρίου 2022 20:03
The Crown: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Stephen Greif

Ο Βρετανός ηθοποιός Stephen Greif (Στίβεν Γκριφ) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται τα αίτια του θανάτου του.

Πιο πρόσφατα συμμετείχε στην πασίγνωστη σειρά "The Crown" του Netflix υποδυόμενος τον Πρόεδρο της Βουλής, Bernard Weatherill, στην 4η σεζόν συγκεκριμένα. "Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του υπέροχου πελάτη μας, Stephen Greif. Η καριέρα του περιλάμβανε πολλούς ρόλους στην οθόνη και τη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων του Εθνικού Θεάτρου, του RSC και του West End. Θα μας λείψει βαθύτατα και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του" έγραψε η ανακοίνωση της εταιρίας που τον εκπροσωπούσε. 

Άλλες πρόσφατες συμμετοχές του ήταν στη σειρά "The Alienist" που προβάλλεται μέσα από το Netflix στη χώρα μας. 'Ενας από τους σημαντικότερους ρόλους του ήταν επίσης στην σειρά επιστημονικής φαντασίας του BBC, "Blake's 7".

Εμφανίστηκε επίσης σε σειρές όπως Citizen Smith, Tales of the Unexpected, Doctors, Coronation Street, The Bill και EastEnders. Εμφανίστηκε επίσης σε ένα επεισόδιο της σειράς Hart to Hart του ABC και στη μίνι σειρά, The Last Days of Pompeii.