You Season 4: Το Netflix δημοσίευσε το νέο στιγμιότυπο! (ΦΩΤΟ)

Στις οθόνες σας από τον Φεβρουάριο
25 Δεκεμβρίου 2022 20:22
You Season 4: Το Netflix δημοσίευσε το νέο στιγμιότυπο! (ΦΩΤΟ)

Το Netflix συνεχίζει να προωθεί την 4η σεζόν του YOU (ΕΣΥ) και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τη νέα αφίσα που μας προετοιμάζει για τη μεγάλη πρεμιέρα. Ο Joe Goldberg του Penn Badgley θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας, αλλά αυτή τη φορά σε νέα πόλη, νέα θύματα και νέους φίλους.

Ωστόσο, μην περιμένετε να δείτε την 4η σεζόν μονομιάς, καθώς όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, ο νέος κύκλος θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου και το δεύτερο στις 2 Μαρτίου. Κάθε μέρος θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, οπότε η 4η σεζόν θα έχει συνολικά οκτώ επεισόδια.

Δείτε τη νέα εικόνα παρακάτω:

Το cast της 4ης σεζόν

Στην 4η σεζόν θα δούμε 14 νέα μέλη στο cast και οι περιγραφές των χαρακτήρων που θα υποδυθούν αποκαλύπτουν πάνω κάτω για το τι μπορεί να επιφυλάσσει ο αγαπημένος κατά συρροή δολοφόνος της Αμερικής. Οι τρεις κεντρικοί νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman και Ed Speleers.

Η Keeper θα παίξει τη Lady Phoebe, μια διάσημη που βρίσκεται στο προσκήνιο από τα 15 της και έχει τη συνήθεια να είναι χαοτική μπαλαντέρ. Η Amy-Leigh Hickman θα παίξει την Nadia, μία γυναίκα με πολλές ανασφάλειες, ενώ ο Ed Speleers θα είναι ο Rhys, ένας ασεβής συγγραφέας που έκανε το όνομά του κάνοντας “σωστούς” φίλους στην Οξφόρδη.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Βέβαια επιστροφές όπως αυτή της Marienne της Tati Gabrielle θα υπάρχουν στον 4ο κύκλο.