Daredevil: Born Again - Ο Charlie Cox αποκαλύπτει κάτι που δε θα αρέσει στους Marvel fans

Έκανε μια νέα δήλωση για το ύφος της νέας σειράς στο Disney Plus
23 Δεκεμβρίου 2022 17:10
Daredevil: Born Again - Ο Charlie Cox αποκαλύπτει κάτι που δε θα αρέσει στους Marvel fans

O Charlie Cox μπορεί να επιστρέφει στο Netflix με μια νέα μίνι σειρά το 'Treason', αλλά αναμένεται να επιστρέψει και ως Matt Murdock στο MCU με τη σειρά "Daredevil: Born Again" του Disney Plus

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο NME δεν γλίτωσε την ερώτηση για το επόμενο κεφάλαιο του Daredevil εντός του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel Studios, ειδικά μετά και την σύντομη εμφάνισή του στη σειρά "Shu-Hulk: Attorney At Law", με την Tatiana Maslany. 

Μίλησε για το πόσο πολύ θα κρατήσουν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Daredevil, τα οποία θα τον κρατήσουν στη Νέα Υόρκη για 11 ολόκληρους μήνες. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο χρόνο παραγωγής από κάθε άλλη σειρά ή και ταινία του MCU μέχρι σήμερα, ξεπερνώντας ακόμη και υπερπαραγωγές όπως τα Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame

Ανάμεσα σε όλα αυτά έκανε και μια δήλωση για το ύφος της σειράς "Born Again" που αποκαλύπτει ότι πρακτικά θα πρόκειται για ένα reboot του χαρακτήρα και της σειράς, το οποίο θα απέχει από το βαρύ και βίαιο ύφος της Daredevil σειράς του Netflix. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε για το σόου: "Η γνώμη μου είναι ότι αυτός ο χαρακτήρας λειτουργεί καλύτερα όταν απευθύνεται σε ένα ελαφρώς πιο ώριμο κοινό. Το ένστικτό μου λέει ότι στο Disney+ θα είναι σκοτεινό, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι τόσο αιματηρό". 

Όσο για όσους fans ελπίζουν να δουν μια συνέχεια της σειράς του Netflix είπε τα εξής:

"Θα έλεγα σε αυτούς τους ανθρώπους, το έχουμε κάνει αυτό. Ας πάρουμε τα πράγματα που πραγματικά λειτούργησαν, αλλά μπορούμε να τα διευρύνουμε; Μπορούμε να απευθυνθούμε σε ένα ελαφρώς νεότερο κοινό χωρίς να χάσουμε αυτό που ξέρουμε ότι δουλεύει;"

Η σειρά "Daredevil: Born Again" του Disney Plus, θα είναι η μεγαλειώδης επιστροφή του Διάβολου του Hell's Kitchen, η οποία θα αποτελέσει το reboot του χαρακτήρα εντός του MCU και δε θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το Netflix. Μάλιστα, θα αποτελείται από 18 επεισόδια, όντας έτσι η σειρά με τα περισσότερα επεισόδια από κάθε άλλη Marvel παραγωγή του Disney+.

Αναμένεται, ακόμη, να επιστρέψει ο Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Kingpin/Wilson Fisk, o φημολογούμενος Jon Bernthal στο ρόλο του Punisher, ενώ φημολογείται ότι θα εμφανιστεί και ο Elden Henson ως Foggie Nelson. 

To Daredevil: Born Again θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξή του 2024 στο Disney Plus.