ΦΗΜΗ: Έρχεται νέα animated σειρά του Avatar: The Last Airbender

Θα διαδραματίζεται μετά το The Legend of Korra
23 Δεκεμβρίου 2022 16:41
ΦΗΜΗ: Έρχεται νέα animated σειρά του Avatar: The Last Airbender

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι στα σκαριά βρίσκεται μια ολοκαίνουργια animated σειρά στο σύμπαν του Avatar: The Last Airbender. Όπως μεταφέρει το avatarnews.co το νέο σόου θα διαδραματίζεται μετά το The Legend of Korra και θα παίξει αποκλειστικά στο Paramount+ το 2025.

Σύμφωνα με το εν λόγω site, η επερχόμενη σειρά θα επικεντρώνεται σε έναν γήινο που έρχεται μετά τους Aang και Korra. Την παραγωγή φαίνεται πως έχουν αναλάβει τα Avatar Studios και η Paramount. Εκτός από όλα αυτά, όμως, ακούγεται ότι αυτός ο πρωταγωνιστής θα λάβει και μία animated ταινία που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μετά τη σειρά.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες και τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα επίσημο. Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό το σύμπαν θα μεγαλώσει κι άλλο, μιας και το Netflix ετοιμάζει εδώ και καιρό το live-action σόου του Avatar.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021 και μέχρι τώρα ξέρουμε ότι οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν είναι οι εξής: Gordon Cormier ως Avatar Aang, Kiawentiio Tarbell ως Katara, Ian Ousley ως Sokka, Dallas Liu ως Zuko, Paul Sun-Hyung Lee ως Iroh, Elizabeth Yu ως Azula και Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai. Μάλιστα, ο Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita) θα λειτουργεί ως showrunner, ενώ ο Dan Lin (The Lego Movie, Aladdin) θα γράψει το σενάριο σε σκηνοθεσία των Roseanne Liang και Jabbar Raisani.