True Detective: Night Country – Πρώτη ματιά στη νέα σεζόν με την Jodie Foster

Η σειρά του HBO Max θα φτάσει στις οθόνες σας το 2023
22 Δεκεμβρίου 2022 23:51
True Detective: Night Country – Πρώτη ματιά στη νέα σεζόν με την Jodie Foster

Το HBO Max κυκλοφόρησε ένα trailer με αρκετό από το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Εκτός από το The Last of Us που γνωρίζουμε ότι θα έρθει τον Ιανουάριο, το εν λόγω βίντεο έχει και μια μικρή έκπληξη για τους fans του True Detective.

Και αυτό επειδή το HBO έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από την 4η σεζόν, η οποία θα έρθει με την ονομασία True Detective: Night Country και με κεντρικό πρόσωπο την δις βραβευμένη με Όσκαρ, Jodie Foster (Σιωπή των Αμνών, The Accused).

Τα πρώτα πλάνα δεν παρουσιάζουν πολλά, ωστόσο μάς δίνουν μια μικρή γεύση από την 4η σεζόν της επιτυχημένης σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Ναι, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα φτάσει στις οθόνες σας.

Πλάι στην Foster θα βρίσκεται και η παγκόσμια πρωταθλήτρια του boxing, Kali Reis και οι Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc και Joel D. Montgrand.

Σύμφωνα με την πλοκή της 4ης σεζόν, όλα ξεκινούν στο Ennis της Αλάσκα εκεί όπου έξι άνδρες που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal στην Αρκτική εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Για να λυθεί η υπόθεση επιστρατεύονται οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Foster) και Evangeline Navarro (Reis) για να αντιμετωπίσουν το ίδιο το σκοτάδι που κουβαλάνε μέσα τους αλλά και να ξεθάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο.

Το σενάριο υπογράφει η Issa Lopez, που εκτελεί χρέη showrunner και εκτελεστικής παραγωγούς.

Για την ιστορία, το True Detective έκανε ντεμπούτο το 2014 με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson ως δύο ντετέκτιβ που επικεντρωνόντουσαν σε μία υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Λουιζιάνα.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι έχουν περάσει ήδη 3 ολόκληρα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το 3ο μέρος της σειράς. Παρακολουθήστε το trailer με όλα αυτά που θα έρθουν στο HBO Max, καθώς και τα πρώτα πλάνα του True Detective: Night Country μέσα από τον player που ακολουθεί.