Netflix: Διαθέσιμη από σήμερα η 3η σεζόν του Emily in Paris

Ξεκινήστε το bingewatch!
21 Δεκεμβρίου 2022 10:15
Netflix: Διαθέσιμη από σήμερα η 3η σεζόν του Emily in Paris

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε τις περιπέτειες της Έμιλυ στην 3η σεζόν του Emily in Paris. Πιο συγκεκριμένα, ο νέος κύκλος έγινε μόλις διαθέσιμος στο ελληνικό Netflix και η Lily Collins θα πρέπει να πάρει κάποιες πολύ δύσκολες αποφάσεις για τη ζωή της.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όπως συμβαίνει και στις προηγούμενες δύο σεζόν, έτσι και εδώ, ο 3ος κύκλος αποτελείται από 10 επεισόδια, τα οποία μπορείτε να κάνετε bingewatch σήμερα.

Με την 2η σεζόν να ολοκληρώνεται κάπως απότομα, πολλοί fans της σειράς περιμένουν απαντήσεις και θέλουν να δουν τι θα συμβεί στο νέο κύκλο. Με τη Madeline και τη Sylvie να έρχονται σε σύγκρουση στο τέλος της 2ης σεζόν, η Sylvie αποφάσισε να αποχωρήσει από το Savoir και να δημιουργήσει μια αντίπαλη εταιρία.

Εκείνη, ζήτησε επίσης από την Emily να πάει μαζί της. Θα πάει ή θα μείνει εκεί που είναι; Η 3η σεζόν σίγουρα θα μας δείξει τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αν και το πρώτο δείγμα δείχνει ότι η Emily έμεινε κανονικά στο Παρίσι αντί να συμμετάσχει στο νέο εγχείρημα της Sylvie.

Emily In Paris 3η σεζόν: Ο έρωτας πλανάται στον γαλλικό αέρα του Netflix (ΦΩΤΟ)

Το ίδιο το Netflix είχε δηλώσει στο παρελθόν τα εξής: Έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

Δημιουργός του σόου είναι ο Darren Star, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Phillippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Kate Walsh, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, Lucien Laviscount, Paul Forman, Melia Kreiling και Kevin Dias.

Θα υπάρξει 4η σεζόν τελικά;

Το Netflix είχε ανακοινώσει παλιότερα ότι θα υπάρξει κανονικά η 4η σεζόν, αλλά δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες πέρα από αυτό. Τελευταία έχει κόψει πολλές σειρές του, οι οποίες δεν ανταποκρίθηκαν όπως θα ήθελε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τα πάει καλά σε τηλεθέαση, θα συνεχιστεί κανονικά. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.

Η 3η σεζόν του Emily in Paris παίζει από τώρα στο Netflix.