Δείτε από τώρα τα πρώτα λεπτά της 3ης σεζόν του Emily in Paris

Μέσα από το επίσημο site του TUDUM
20 Δεκεμβρίου 2022 15:38
Δείτε από τώρα τα πρώτα λεπτά της 3ης σεζόν του Emily in Paris

Η 3η σεζόν του Emily in Paris πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αύριο, 21 Δεκεμβρίου, αλλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε, το Netflix έχει ένα δώρο για εσάς. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο site του TUDUM μπορείτε να απολαύσετε τα πρώτα 7 λεπτά από το νέο κύκλο της σειράς, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση και να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Όπως ξέρουμε εδώ και καιρό, η Emily θα πρέπει να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις στο νέο κύκλο. Έχει πάρει πλέον την απόφασή της, για το αν θα συνεχίσει να εργάζεται στο Savoir ή αν θα ακολουθήσει τη Sylvie, αλλά όπως μεταφέρει το TUDUM, θα πρέπει να το κάνει και στην πράξη.

Emily in Paris: Season 3 – Cast, trailer και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Δείτε τα πρώτα λεπτά από την 3η σεζόν του Emily in Paris πατώντας εδώ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στον παραπάνω σύνδεσμο και μετά play στο βίντεο.

Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή:

Με την 2η σεζόν να ολοκληρώνεται κάπως απότομα, πολλοί fans της σειράς περιμένουν απαντήσεις και θέλουν να δουν τι θα συμβεί στο νέο κύκλο. Με τη Madeline και τη Sylvie να έρχονται σε σύγκρουση στο τέλος της 2ης σεζόν, η Sylvie αποφάσισε να αποχωρήσει από το Savoir και να δημιουργήσει μια αντίπαλη εταιρία.

Εκείνη, ζήτησε επίσης από την Emily να πάει μαζί της. Θα πάει ή θα μείνει εκεί που είναι; Η 3η σεζόν σίγουρα θα μας δείξει τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αν και το πρώτο δείγμα δείχνει ότι η Emily έμεινε κανονικά στο Παρίσι αντί να συμμετάσχει στο νέο εγχείρημα της Sylvie.

Το ίδιο το Netflix είχε δηλώσει στο παρελθόν τα εξής: Έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

Το Emily in Paris έχει ένα λαμπρό cast και απαρτίζεται από τους Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie, Lucien Laviscount, Jean-Christophe Bouvet και άλλους.

Ο νέος κύκλος του Emily In Paris θα φτάσει στην υπηρεσία στις 21 Δεκεμβρίου.