Doctor Who: Οι νέες εικόνες με τον Ncuti Gatwa είναι εδώ

Και της Millie Gibson ως Ruby Sunday
19 Δεκεμβρίου 2022 16:00
Doctor Who: Οι νέες εικόνες με τον Ncuti Gatwa είναι εδώ

Το BBC κυκλοφόρησε νέες εικόνες από την φρεσκαρισμένη και επερχόμενη σεζόν του Doctor Who με πρωταγωνιστή τον σταρ του Sex Education, Ncuti Gatwa. Η εταιρία ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο κεφάλαιο και οι νέες φωτογραφίες μάς δίνουν μια νέα ματιά στην ενδυμασία του νέου “Doctor”.

Ωστόσο, η εταιρία θέλησε να μας δείξει και τη μούσα του νέου Doctor Who, η οποία θα ονομάζεται Ruby Sunday και την υποδύεται η Millie Gibson. Να σας υπενθυμίσουμε τα νέα επεισόδια με τον Gatwa θα παίξουν κάποια στιγμή μέσα στο 2023, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Για την ιστορία, το μεγάλο "μπάμ" για τον Gatwa έγινε μέσα από το Sex Education, στο οποίο παίζει τον Eric Effiong. Μάλιστα, για τον ρόλο του αυτόν βραβεύτηκε και με το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού των Σκωτσέζικων BAFTAs, ενώ σύμφωνα με το IMDB ο Gatwa έχει υπάρξει υποψήφιος για συνολικά 13 διακρίσεις στην καριέρα του.

Επικεφαλής και showrunner της νέας φάσης του Doctor Who είναι ο Russell T. Davies, που είχε αναλάβει με επιτυχία την αναβίωση της το 2005.

Ο Doctor Who θα επιστρέψει το 2023 στο BBC One και στο Disney Plus παγκοσμίως.