The Umbrella Academy Season 4: Μην περιμένετε να έχει τη διάρκεια των προηγούμενων σεζόν

Το είπε ο ίδιος ο Showrunner
17 Δεκεμβρίου 2022 15:13
The Umbrella Academy Season 4: Μην περιμένετε να έχει τη διάρκεια των προηγούμενων σεζόν

Το Netflix φαίνεται ότι ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο φινάλε του The Umbrella Academy, αφού ξέρουμε ήδη ότι η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες για τον τελευταίο κύκλο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, θα είναι και ο μικρότερος.

Αναλυτικότερα, ο showrunner, Steve Blackman ανακοίνωσε μέσα από το Twitter ότι η 4η και τελευταία σεζόν θα αποτελείται από «έξι απίστευτα επεισόδια». Ναι, όπως φαίνεται το φινάλε θα είναι μικρότερο σε διάρκεια, καθώς οι τρεις προηγούμενες σεζόν αποτελούνταν από δέκα επεισόδια.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την 4η σεζόν του The Umbrella Academy, αλλά ακούγεται ότι τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Μάρτιο του 2023. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως τη δείτε στις οθόνες σας προς τα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Σύσσωμο το cast της 3ης σεζόν θα επιστρέψει για το οριστικό φινάλε της σειράς, τόσο οι της Ακαδημίας της Ομπρέλας όσο και της Ακαδημίας των Σπουργιτιών. 

Το cast του The Umbrella Academy αποτελείται από τους: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya και Colm Feore.

Ειδικά μετά το φινάλε της 3ης σεζόν όπου οι Hargreeves βρέθηκε και πάλι σε ένα νέο timeline, πατώντας για ακόμη μια φορά το "reset", θα πρέπει να παλέψουν στην 4η σεζόν χωρίς τις δυνάμεις που τους έκαναν ξεχωριστούς.

Παράλληλα το φινάλε της Ακαδημίας της Ομπρέλλας, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα του showrunner, Steve Blackman, καθώς σύναψε ένα νέο πολυετές συμβόλαιο με το Netflix. Χάρη σε αυτό θα δημιουργήσει και θα ηγηθεί μια πρωτότυπη sci-fi σειρά ονομάτι "Orbital" αλλά και την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά του Horizon: Zero Dawn, που θα βασίζεται στο ομώνυμο franchise παιχνιδιών της Sony.