Yellowjackets: Ανανεώθηκε για 3η σεζόν η επιτυχημένη σειρά προτού καν παίξει ο 2ος κύκλος!

Είναι σίγουρο το Showtime
15 Δεκεμβρίου 2022 23:41
Yellowjackets: Ανανεώθηκε για 3η σεζόν η επιτυχημένη σειρά προτού καν παίξει ο 2ος κύκλος!

Μπορεί η 2η σεζόν του Yellowjackets να μην έχει παίξει ακόμα στο Showtime, ωστόσο ετοιμαστείτε από τώρα και για την 3η σεζόν. Ναι, καλά διαβάσατε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Collider, το Showtime φαίνεται πως είναι σίγουρο γι’ αυτό το σόου και αποκάλυψε ότι το ανανέωσε και για 3η σεζόν. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι η σειρά έκανε ντεμπούτο τον Νοέμβριο του 2021, γνώρισε τεράστια επιτυχία και η 2η σεζόν αναμένεται τον Μάρτιο του 2023.

Ο πρώτος κύκλος είχε πάνω από 5 εκατομμύρια εβδομαδιαίους τηλεθεατές σε όλες τις πλατφόρμες που έπαιζε, ενώ έχει και 100% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes.

Παρακάτω θα μάθετε μερικές πληροφορίες για τη 2η σεζόν:

Στο cast της 2ης σεζόν προστέθηκαν οι Elijah Wood (Lord of the Rings Trilogy), Lauren Ambrose και Simone Kessell στο ρόλο της νεαρής Van και της ενήλικης Lottie Matthews αντίστοιχα. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Sammi Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci, και Juliette Lewis.

To Yellowjackets υπογράφουν οι δημιουργοί και showrunners, Ashley Lyle και Bart Nickerson. Μετράει 7 υποψηφιότητες για Emmy όπου ανάμεσά τους προτάθηκαν οι Melanie Lynskey για Α' Γυναικείου Ρόλου και η Christina Ricci για B' Γυναικείου ρόλου.

Το Yellowjackets ξεκινά το 1996, καθώς μια ομάδα ποδοσφαιριστών λυκείου του Νιου Τζέρσεϊ ταξιδεύει στο Σιάτλ για ένα εθνικό τουρνουά. Ενώ πετούν πάνω από τον Καναδά, το αεροπλάνο τους συντρίβεται πέρα στην άγρια φύση και τα υπόλοιπα επιζήσαντα μέλη της ομάδας παλεύουν για την επιβίωσή τους επί δεκαεννέα μήνες.