Stranger Things 5: Έκλαιγαν οι συντελεστές μόλις άκουσαν τι θα συμβεί στο φινάλε

Ο παραγωγός της σειράς σε μία νέα συνέντευξη
15 Δεκεμβρίου 2022 21:47
Stranger Things 5: Έκλαιγαν οι συντελεστές μόλις άκουσαν τι θα συμβεί στο φινάλε

Και ενώ περιμένουμε το Stranger Things 5 να κυκλοφορήσει στην καλύτερη των περιπτώσεων μέσα στο 2024, ο παραγωγός της σειράς, Shawn Levy, έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, ανεβάζει το “hype” και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το φινάλε της δημοφιλούς σειράς.

Ο Levy έδωσε μία συνέντευξη στο Collider και δήλωσε ότι το σενάριο, το οποίο ξεκίνησε να γράφεται τον περασμένο Αύγουστο, δείχνει καταπληκτικό.

Ω ρε φίλε, θα είναι καταπληκτικό (το Stranger Things 5). Οι Duffers και οι άλλοι σεναριογράφοι δούλεψαν σκληρά πάνω στο σενάριο και βγαίνει εκπληκτικό.

Ο παραγωγός τόνισε επίσης ότι θα υπάρξουν πολλές συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές, καθώς οι fans, αλλά και όλοι οι συντελεστές θα αποχαιρετήσουν το Hawkins.

Ξέρω ότι οι Duffer Brothers το έχουν πει και δημόσια, αλλά όταν καθίσαμε και ακούσαμε -για κανένα δίωρο- την ιστορία της τελευταίας σεζόν, δεν νομίζω ότι δεν υπήρχε κάποιος που να μη δάκρυσε. Οπότε ναι, η τελευταία σεζόν θα είναι επική και πολύ συναισθηματικά φορτισμένη.

Νομίζω ότι και καθώς την κάνουμε, θα φορτιστούμε συναισθηματικά, αφού αυτή η σειρά έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας. Τέλος πάντων, το γράψιμο του σεναρίου τα πάει πολύ καλά και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την παραγωγή της 5ης σεζόν μέσα στο 2023.

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, το cast του Stranger Things 5 θα μπει στο πλατό εντός του 2023, με τα γυρίσματα να γίνονται στην Ατλάντα. Βάσει με αυτό το πλάνο, στην καλύτερη περίπτωση θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 στο Netflix ή και αργότερα.

Stranger Things 5: Ανατροπή στην πλοκή του φινάλε χάρη στους fans

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stranger Things 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.