Μάθαμε πότε θα παίξει το Gotham Knights του CW

Ημερομηνία και για την 3η σεζόν του Superman & Lois
15 Δεκεμβρίου 2022 17:53
Μάθαμε πότε θα παίξει το Gotham Knights του CW

Το “The CW” ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία της πρεμιέρας για το ολοκαίνουργιο σόου του Gotham Knights. Το τηλεοπτικό σύμπαν της DC φαίνεται ότι συνεχίζεται κανονικά στο αμερικανικό δίκτυο και πλέον πρέπει να ετοιμαστείτε κατάλληλα για μία διαφορετικά Gotham και έναν Batman…νεκρό.

Η εταιρία δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες, αλλά ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι στη συγκεκριμένη ημέρα θα δείτε και την 3η σεζόν από το Superman & Lois.

Η νέα σεζόν από την μεγαλύτερη σειρά του The CW, Superman & Lois, καθώς και η νέα συναρπαστική σειρά μας το Gotham Knights έρχονται τα βράδια της Τετάρτης. Με εμβληματικούς χαρακτήρες και σκληρούς δρόμους που όλοι τους ξέρουν, οι θαυμαστές θα απολαύσουν την καλύτερη σεζόν όσον αφορά το Superman & Lois, αλλά και ένα επικό γκρουπ από χαρακτήρες που παλεύουν το έγκλημα και διψούν για εκδίκηση, ακολουθώντας τα χνάρια του Batman.

Πότε θα κάνουν πρεμιέρα;

Έτσι, λοιπόν, τα Gotham Knights και Superman & Lois Σεζόν 3 θα κάνουν κάνουν πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου 2023.

Λίγα λόγια για το Gotham Knights:

Το Gotham Knights διαδραματίζεται μετά τον θάνατο του Bruce Wayne και ο υιοθετημένος γιος του Batman βρίσκεται ανάμεσα σε ένα από τα άτομα που κατηγορούνται για τη δολοφονία του. Για να «καθαρίσει» το όνομά του, ενώνει τις δυνάμεις του με τους άλλους κατηγορούμενους, που είναι και τα παιδιά των μεγαλύτερων εχθρών του Batman.

Οι Chad Fiveash, James Stoteraux και Natalie Abrams έγραψαν το πρώτο επεισόδιο που ουσιαστικά έδωσε το πράσινο φως στο The CW να γίνει πλέον κανονική σειρά, ενώ το ρόλο του σκηνοθέτη έχει εδώ ο Danny Cannon των Gotham και Pennyworth.

Τα γυρίσματα του Gotham Knights μόλις ξεκίνησαν! (ΦΩΤΟ)

Το Gotham Knights ήταν η μία από τις τρεις σειρές που έχει στα σκαριά το δίκτυο, καθώς ετοιμάζει επίσης το Walker: Independence, αλλά και το The Winchesters, το prequel του Supernatural.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Turner Hayes (Oscar Morgan), Navia Robinson ως Carrie Kelley, Tyler DiChiara ως Cullen Bow, Fallon Smythe ως Harper Row, Olivia Rose Keegan ως Duela, Misha Collins ως Harvey Dent, Anna Lore ως Stephanie Brown και Rahart Adams ως Brody.

Λίγα λόγια για το Superman & Lois:

Το σόου που είναι βασισμένο στον λατρεμένο χαρακτήρα της DC γνώρισε τεράστια επιτυχία σε τηλεθέαση και σύμφωνα με τον αναλυτή Nielsen, η πρεμιέρα άγγιξε το μεγαλύτερο live κοινό για μια νέα σειρά στην ιστορία του The CW.

Το Superman & Lois θα σας κρατήσει συντροφιά και για 3η σεζόν

Με πρωταγωνιστές τους Tyler Hoechlin και Elizabeth Tulloch, οι ήρωές μας βρίσκονται πλέον στο Smallville, αφού μετακόμισαν από την Μητρόπολη και ζουν μια πιο φυσιολογική ζωή, όμως με όλο το άγχος και τις πιέσεις που νιώθουν οι εργαζόμενοι γονείς στη σημερινή κοινωνία. Ο Clark θα πρέπει να αντιμετωπίσει την επαγγελματική και οικογενειακή του ζωή, καθώς και το καθήκον του ως προστάτης του κόσμου.

Τα Gotham Knights και Superman & Lois (Season 3) θα παίξουν στο The CW στις 14 Μαρτίου του 2023.