Big Bang Theory: Ο “Sheldon” αποκάλυψε ποια είναι η ατάκα που αγάπησαν περισσότερο οι fans

Και ίσως να μαντέψατε σωστά
09 Δεκεμβρίου 2022 14:36
Big Bang Theory: Ο “Sheldon” αποκάλυψε ποια είναι η ατάκα που αγάπησαν περισσότερο οι fans

Ο Jim Parsons αποκάλυψε ποια είναι η ατάκα του Sheldon από το Big Bang Theory που αγαπούν περισσότερο οι fans. Το επιτυχημένο σόου του CBS ολοκληρώθηκε το 2019 ύστερα από 12 σεζόν και θεωρείται από τα καλύτερα sitcoms στην ιστορία, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες, ήταν ο Sheldon, ο οποίος είχε μοιράσει πολλές ατάκες όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, ύστερα από τρία χρόνια από το φινάλε της κωμικής σειράς, ο Parsons έδωσε μία συνέντευξη στο The List και δήλωσε ότι οι fans αγαπούν περισσότερο την ατάκα “Bazinga!”.

Η πιο αγαπητή ατάκα του κοινού είναι το Bazinga!

Για την ιστορία, το Bazinga! το ακούσαμε -και το είδαμε- για πρώτη φορά στη 2η σεζόν, ενώ και κατά τη διάρκεια του σόου, ο Sheldon την «πετούσε» συχνά. Ωστόσο, το σόου δεν εξήγησε ποτέ από που προήλθε αυτή η λέξη, αν και αυτό έγινε γνωστό πολύ αργότερα μέσα από την spin-off σειρά “Young Sheldon”.

Το Big Bang Theory έκανε πρεμιέρα το 2007 και ολοκληρώθηκε μετά από 12 σεζόν το 2019. Μεταξύ άλλων, στο σόου παίζουν και οι Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik και Kevin Sussman.

Δείτε μία από τις πιο εμβληματικές σκηνές του Big Bang Theory παρακάτω.