Η 2η σεζόν του Hunters αποκαλύπτεται με Al Pacino και άλλες εκπλήξεις – Δείτε το trailer

Τον Ιανουάριο η επιστροφή της σειράς
08 Δεκεμβρίου 2022 22:20
Η 2η σεζόν του Hunters αποκαλύπτεται με Al Pacino και άλλες εκπλήξεις – Δείτε το trailer

Η 2η σεζόν του Hunters του Amazon Prime Video έχει ανακοινωθεί από τον Αύγουστου του 2020, ωστόσο, έκτοτε η σειρά με τον Al Pacino είχε φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser βίντεο από το νέο κύκλο, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Με εκτελεστικό παραγωγό τον Jordan Peele (Get Out, Us, NOPE) και πρωταγωνιστή και πάλι τον Al Pacino, το Hunters υπόσχεται μία πολύ δυνατή συνέχεια, η οποία θα ολοκληρωθεί κιόλας. Ναι, καλά διαβάσατε. Το σόου πρόκειται να τελειώσει με το 2ο κύκλο.

Το εν λόγω βίντεο είναι μικρό σε διάρκεια, όμως μάς δίνει μια μικρή γεύση από όλον αυτό το χαμό που αναμένεται στο μεγάλο φινάλε. Μάλιστα, θα δείτε και πολλά γνωστά πρόσωπα να επιστρέφουν κανονικά από την 1η σεζόν.

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, το Hunters ακολουθεί μια διαφορετική οπτική γωνία των Ναζί-κυνηγών που ζούσαν στη Νέα Υόρκη το 1977. Οι Κυνηγοί, όπως είναι γνωστοί, ανακάλυψαν ότι εκατοντάδες υψηλόβαθμοι Ναζί αξιωματούχοι ζουν ανάμεσά τους και συνωμοτούν να δημιουργήσουν ένα Τέταρτο Ράιχ στις ΗΠΑ.

Η 2η σεζόν του Hunters θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου στο Amazon Prime Video. Παρακολουθήστε το teaser trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.