Yellowjackets Season 2: Μάθαμε πότε επιστρέφει μια από τις πιο viral σειρές του 2021

Έχουμε την ημερομηνία πρεμιέρας και ένα πρώτο teaser
08 Δεκεμβρίου 2022 22:18
Yellowjackets Season 2: Μάθαμε πότε επιστρέφει μια από τις πιο viral σειρές του 2021

Επιτέλους το Yellowjackets μάθαμε και επίσημα πότε επιστρέφει, όντας μια από τις πιο viral σειρές του 2021 η οποία μπήκε σε πολλές "top" λίστες εκείνη τη χρονιά. 

Όπως ανακοίνωσε το Shwotime, η 2η σεζόν του Yellowjackets θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου του 2023, επιβεβαιώνοντας έτσι τα όσα είχαν ειπωθεί όλον αυτόν τον καιρό για την επιστροφή του στις αρχές του 2023. 

Δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα λιτό teaser που κλείνει το μάτι για τα όσα θα ακολουθήσουν αλλά και ένα πρώτο στιγμιότυπο, με το νέο χιονισμένο τοπίο του Yellowjackets. 

To teaser και η πρώτη φωτογραφία της 2ης σεζόν

Στο cast της 2ης σεζόν προστέθηκαν οι Elijah Wood (Lord of the Rings Trilogy) και Lauren Ambrose και Simone Kessell στο ρόλο της νεαρής Van και της ενήλικης Lottie Matthews αντίστοιχα. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Sammi Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci, και Juliette Lewis.

To Yellowjackets υπογράφουν οι δημιουργοί και showrunners, Ashley Lyle και Bart Nickerson. Μετράει 7 υποψηφιότητες για Emmy όπου ανάμεσά τους προτάθηκαν οι Melanie Lynskey για Α' Γυναικείου Ρόλου και η Christina Ricci για B' Γυναικείου ρόλου. 

Το Yellowjackets ξεκινά το 1996, καθώς μια ομάδα ποδοσφαιριστών λυκείου του Νιου Τζέρσεϊ ταξιδεύει στο Σιάτλ για ένα εθνικό τουρνουά. Ενώ πετούν πάνω από τον Καναδά, το αεροπλάνο τους συντρίβεται πέρα στην άγρια φύση και τα υπόλοιπα επιζήσαντα μέλη της ομάδας παλεύουν για την επιβίωσή τους επί δεκαεννέα μήνες.

H 2η σεζόν του Yellowjackets θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου του 2023 στα Showtime και Paramount Plus.