The Dark Tower: Η απόλυτη μεταφορά του έπους του Stephen King έρχεται με σειρά και ταινίες

Αλλά δε γνωρίζουμε αν θα παίξει στο Prime Video
08 Δεκεμβρίου 2022 19:36
The Dark Tower: Η απόλυτη μεταφορά του έπους του Stephen King έρχεται με σειρά και ταινίες

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε ότι ο Mike Flanagan, ο δημιουργός μερικών εκ των μεγαλύτερων horror σειρών του Netflix, έκλεισε μία μεγάλη συμφωνία με την Amazon. Ο Flanagan θα ετοιμάζει πλέον τα project του στο Prime Video και μόλις τώρα μάθαμε ποιο θα είναι το επόμενο εγχείρημά του.

Όπως μεταφέρει το Deadline, o διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζει μία -επική- τηλεοπτική μεταφορά του The Dark Tower του Stephen King. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση αυτή η σειρά να μην παίξει αποκλειστικά στο Amazon Prime Video, μιας και άφησε «ανοιχτή την πόρτα» να προβληθεί από κάπου αλλού.

Συνδυάζοντας στοιχεία western, φαντασίας και τρόμου, το The Dark Tower αποτελείται από μικρές ιστορίες. Έτσι, ο Flanagan οραματίζεται αυτό το σόου να διαρκέσει 5 σεζόν, ενώ έχει σχέδια και για δύο ταινίες μεγάλου μήκους. Είπε ότι έχει γράψει ήδη τον πιλότο (ας το πούμε το πρώτο επεισόδιο) και δηλώνει εξαιρετικά ευχαριστημένος.

Ο ίδιος ευχαρίστησε μάλιστα και τον Stephen King και του έστειλε ένα πολύ λεπτομερές χρονοδιάγραμμα με όλα αυτά που έχει στο μυαλό του. Ο συγγραφέας φάνηκε ευχαριστημένος και του έδωσε τα δικαιώματα.

Έχω το σενάριο του πιλότου, με το οποίο είμαι ενθουσιασμένος και ένα πολύ λεπτομερές χρονοδιάγραμμα με την πρώτη σεζόν, καθώς και ένα δεύτερο χρονοδιάγραμμα με τις επόμενες σεζόν. Νομίζω ότι τελικά, αν καταφέρουμε να το κάνουμε, υπάρχουν κάποιοι άλλοι σεναριογράφοι που θέλω να συμμετάσχουν σε αυτό το project, με τους οποίους μάλιστα έχω συνεργαστεί στο παρελθόν.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το συμβόλαιο του Mike Flanagan με το Netflix έχει ολοκληρωθεί και πλέον, ο διάσημος δημιουργός φεύγει από την υπηρεσία και αναμένεται να ξεκινήσει μία καινούργια με την Amazon. Σχετικά με αυτό, μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας εδώ.

Ωστόσο, ο Flanagan έχει να παραδώσει μια ακόμη τελευταία σειρά για λογαριασμό του Netflix, το "The Fall of the House of Usher" που θα αποτελέσει μια μοντέρνα διασκευή της ομώνυμης ιστορίας του Edgar Allan Poe.