The Winds of Winter: Ο George R.R. Martin αποκάλυψε πόσες σελίδες έμειναν για να το ολοκληρώσει

Νέα ενημέρωση για την πορεία του πολυπόθητου βιβλίου
08 Δεκεμβρίου 2022 18:53
The Winds of Winter: Ο George R.R. Martin αποκάλυψε πόσες σελίδες έμειναν για να το ολοκληρώσει

Ο πατέρας του Game of Thrones, George R.R. Martin έδωσε μία νέα συνέντευξη πριν από μερικές ώρες και αποκάλυψε πόσες σελίδες του έμειναν για να ολοκληρώσει το πολυπόθητο βιβλίο, The Winds of Winter.

Ο διάσημος συγγραφέας βρέθηκε στο The Late Snow with Stephen Colbert και μίλησε για το επερχόμενο βιβλίο του, του οποίου έχει ολοκληρώσει περίπου 1,100 έως 1,200 σελίδες. Πόσες έμειναν όμως, μέχρι να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων; Όπως δήλωσε -για πρώτη φορά επίσημα-, πιστεύει ότι το The Winds of Winter θα αποτελείται από περίπου 1,600 έως 1,700 σελίδες.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι του έμειναν περίπου 400 με 500 σελίδες για να το ολοκληρώσει όπως το φαντάζεται. Τη συνέντευξη αυτή την έδωσε στον “James Patterson”, έναν animated host που τρόλαρε τον Martin που αργεί τόσο πολύ για το βιβλίο. Ο Martin επιβεβαίωσε κιόλας ότι συνεχίζει να γράφει το βιβλίο σε DOS μηχάνημα που τρέχει με το WordStar.

Μόλις το άκουσε αυτό ο “παρουσιαστής” είπε στον Martin να αλλάξει μηχάνημα γιατί μάλλον γι’ αυτό αργεί τόσο πολύ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο, ο Martin είχε δηλώσει ότι βρισκόταν περίπου στο 75% του βιβλίου, μιας και θα είναι το μεγαλύτερο που έχει γράψει ποτέ.

Κάνω πρόοδο με το The Winds of Winter, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ μεγάλο βιβλίο (πάνω από 1500 σελίδες) Πιστεύω ότι έχω ολοκληρώσει περίπου τα τρία τέταρτα της διαδρομής. Όλοι οι χαρακτήρες πλέκονται μεταξύ τους.

Στην πραγματικότητα έχω τελειώσει με ορισμένους από τους χαρακτήρες, έχω ολοκληρώσει την ιστορία τους, αλλά όχι με άλλους. Οπότε πρέπει να τελειώσω όλη αυτή την πλέξη. Θα μου πάρει ακόμα αρκετό καιρό".

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του μέσα από τον player που ακολουθεί.