Wednesday: Θα βγει 2η σεζόν για τη σειρά που έκανε πάταγο στο Netflix;

Ο κόσμος σίγουρα δεν χόρτασε τη Jenna Ortega ως Wednesday Addams
08 Δεκεμβρίου 2022 17:47
Wednesday: Θα βγει 2η σεζόν για τη σειρά που έκανε πάταγο στο Netflix;

Όλοι μιλούν για το Wednesday τις τελευταίες βδομάδες όντας η νεότερη σειρά του Netflix που έκανε πάταγο στις νεαρές ηλικίες και όχι μόνο, με την ερμηνεία της Jenna Ortega αλλά και την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Tim Burton να συνθέτουν μια σειρά-λουκούμι για τους θεατές. 

Εκτός του ότι οι σκηνές της σειράς Wednesday έγιναν trend στα social media και ειδικά στο TikTok με τον viral χορό της Jenna Ortega -τον οποίο χορογράφησε κιόλας, είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος θέλει κι άλλο. 

Δεν το λένε μόνο τα social media και τα trends αλλά και τα επίσημα νούμερα του Netflix. Για αρχή έσπασε το ρεκόρ του Stranger Things 4 σε προβολές της πρώτης εβδομάδας και τώρα το "Dahmer" νιώθει την ανάσα της Wednesday Addams, καθώς έγινε η 3η δημοφιλέστερη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix με πάνω από 752 εκατομμύρια ώρες θέασης μέχρι σήμερα. 

Θα βγει 2η σεζόν; 

Προς το παρόν επίσημα δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση για συνέχεια της Wednesday, αλλά δεδομένης της επιτυχίας της με το κοινό του Netflix, δεν αποκλείεται να δοθεί το πράσινο φως για μια 2η σεζόν. Άλλωστε το φινάλε του άφησε ανοιχτά μέτωπα που θα μπορούσαν να εξερευνηθούν περαιτέρω, εκτός του ότι οι θεατές δεν χορταίνουν την απολαυστική μαύρου χιούμορ ερμηνεία της Ortega. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του Alfred Gough, συνδημιουργού της σειράς, είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο επέκτασης του franchise της οικογένειας Άνταμς στο Netflix: "Ο Miles και εγώ μιλάμε μεταξύ μας για αυτό. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμη που μπορούμε να εξερευνήσουμε στον κόσμο των Άνταμς."

 

Στο Wednesday πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Το Wednesday προβάλλεται ήδη μέσω του Netflix.