Harry & Meghan: Δείτε το trailer από το “παγκόσμιο event” του Netflix

Στις οθόνες σας από τις 8 Δεκεμβρίου
05 Δεκεμβρίου 2022 16:05
Harry & Meghan: Δείτε το trailer από το “παγκόσμιο event” του Netflix

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, Harry & Meghan (Χάρι και Μέγκαν). Το “παγκόσμιο event” όπως το περιγράφει η υπηρεσία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, θα χωριστεί σε δύο τόμους και θα περιλαμβάνει προσωπικά πλάνα από την κοινή ζωή του ζευγαριού.

Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τη δεξίωση του γάμου τους το 2018, το ταξίδι τους στην Αφρική και πολλά άλλα. Εκτός από τις στιγμές χαράς, ωστόσο, θα παρουσιάσει και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλον αυτό τον καιρό.

Οι πρώτες πληροφορίες αυτού του “παγκόσμιου event” σύμφωνα με το Netflix:

Σε μια άνευ προηγουμένου και εκ βαθέων σειρά ντοκιμαντέρ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μοιράζονται την άλλη πλευρά της πολύκροτης ιστορίας του έρωτά τους. Σε έξι επεισόδια, η σειρά εξερευνά τα πρώτα χρόνια του δεσμού τους και τις προκλήσεις που τους ανάγκασαν να απαρνηθούν τους πλήρους απασχόλησης ρόλους τους στον βασιλικό θεσμό.

Με σχολιασμό από φίλους και συγγενείς, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν έχουν μιλήσει δημοσίως ξανά για όσα βίωσαν, αλλά και από ιστορικούς που αναλύουν την κατάσταση της Βρετανικής Κοινοπολιτείας σήμερα και τη σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Τύπο, η σειρά δεν ρίχνει μόνο φως στην ερωτική ιστορία του ζευγαριού, αλλά αποτυπώνει και την εικόνα του κόσμου μας και του πώς φερόμαστε ο ένας στον άλλο.

Το project έχει αναλάβει η υποψήφια για Όσκαρ, Liz Garbus, η οποία έχει δουλέψει στα Love, Marilyn, What Happened, Miss Simone? και Becoming Cousteau.

Η σειρά ντοκιμαντέρ θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου και το δεύτερο στις 15 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.